Nekaj vprašanj (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> Nekaj vprašanj (27.6.2005 7:37:21)

Dobro jutro:)

Imam nekaj vprašanj in prosim, če mi lahko katera odgovori:
1.)izpolnjujem te obrazce za porodniško in me zanima: Porodniški dopust nastopim 23.8.2005. Ali grem nazaj v službo 23.8.2006?
2.)Včeraj me je zelo začelo boleti pod gležnjem.Kot, da bi imela nategnjeno kakšno vez ali kaj podobnega.Če mirujem je ok, hodim pa komaj.Če grem k zdravniku me lahko da na rentgen.Kolikor pa vem je to lahko škodljivo za nerojenega otročka:zmeden:. Je imela katera takšne probleme?

Hvala in LP:metulj:

darjatimci -> Nekaj vprašanj (27.6.2005 7:49:07)

Jutro,žal ni tako da boš eno leto doma kot si predstavljaš,odvisno ali boš nastopila porodniško 28 ali 45 dni pred porodom saj ti bodo vse izračunali.Omenjaš bolečine v gležnju tudi jaz sem jih imela pa ne ves čas samo občasno sem imela občutek,kot da se mi je izpahnil gleženj in sem nekaj časa šepala potem pa se je samo od sebe izboljšalo k zdravniku nisem šla,najbolj me je skrbelo če bom lahko sploh še smučala,zdaj pa se mi je to samo popravilo,hvala bogu,lep pozdrav.

patuh -> Nekaj vprašanj (27.6.2005 9:56:13)

Ojla,

iz lasnih izkušenj- porodniška traja točno eno leto - šteje se seveda od uradnega nastopa porodiške. Lahkosi doma tudi dalj časa, če koristiš še dopust.

Pa lep pozdrav in čim več uživanja v tem času.

Stran: [1]