Anonimen -> Džizuskrajt pa farbe:-( (27.6.2005 4:07:03)
|
Lep pozdrav! Tudi jaz imam veliko izkušenj z domačim barvanjem las... Naravno imam temnorjave lase... Večinoma sem uporabljala samo prelive, tako, da sem bila temnordeča... Potem sem uporabila Kano in sem bila črna... Potem pa sem se odločila, da bom blond... In sem mislila, da bo razbarvilec dovolj... Ja, saj bi bil, pri naravni barvi las, pri barvanih pa ne... Ampak tega mi ni nihče povedal... Rezultat? Ob enih popoldne sem imela na glavi vse odtenke - od bele na vrhu do rumene malce nižje, še nižje oranžna in na špicah temnordeča... Pa pojdi potem ven, če upaš!!! Poslala sem prijateljico v trgovino po še en razbarvilec in sem ga ob dveh popoldne "vrgla" na glavo... Iste barve, samo svetlejši odtenki... Prijateljica, a greš za vsak primer še po dva? Pri tretjem razbarvilcu ob pol štirih, ki sem ga dala samo na lase od polovice navzdol, je bilo vse skupaj približno tako, kot naj bi bilo, seveda pa še vedno neenakomerno. In potem s četrtim razbarvilcem nisem imela več česa početi, ampak sem rabila blond barvo, da mi vse to prekrije in izenači. Naslednje potovanje do trgovine... In po treh razbarvilcih še barva na lase. Ob šestih zvečer je bilo končano. Rezultat? Velikokrat rečemo, da nam sonce sije v glavo, jaz pa sem začela govoriti, da mi glava sije v sonce... Potem sem se navadila... In se čez čas začela ukvarjati z narastkom... Sedaj ne več... Sedaj je moj fizer Stevo na Trubarjevi. Že res, da ni med najcenejšimi, ampak nazadnje, ko sem bila tam, sem se odločila, da imam tudi narastka dovolj - in sva se odločila, da bom blond z rjavimi prameni... Pa-pa!
|
|
|
|