RE: kaj danes kuhate? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (1.2.2013 6:20:05)

IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Hope...vedno imaš taka kosila da se mi sline pocedijo....mi je pa fascinantno, da tudi vedno veš jedi za cel teden naprej...kaj si to en dan splaniraš in napišeš jedilnik za cel teden in greš enkrat na teden v nabavo...ali kako ti to potegne....?

Ma ne, včasih še za isti dan ne vem kaj bomo kuhali. Včasih pa nanese, da vem za par dni naprej. Za cel teden pa definitivno ne (napisala sem kaj smo jedli ta teden). Zdaj nam je npr veliko kruha ostalo in moram še zmrzovalnik mal spraznit in zato piščanec s filo. Za današnje kosilo sem tudi vedela ene 3 dni prej, ker se mi že skoraj cel teden lušta rukole in steaka, pol sem pa še zagledal šampijone v trgovini in voila. Si pa skušam mal splanirat in se držat plana, ker mi je v preteklosti ostajala in gnila hrana ali pa nisem imela kake sestavine. Pa vikendi in fraj dnevi so nekako splanirani za žar ali izpod peke- možek prevzame.

pelin -> RE: kaj danes kuhate? (1.2.2013 7:05:32)

Ma ni kaj...kapo dol...jaz velikokrat še uro pred kosilom ne vem pravzaprav kaj bi dala v lonec...tale vsakodnevna kuharija mi ubija ljubezen do kuhe[sm=zmeden.gif], čeprav nismo nikoli brez kosila...najbolj pomaga , če se spravim kuhat lačna...takrat imam polno idej...brati te je pa luštno...

Danes izjemoma vem, kaj bo na mizi, saj si je naš ta najmlajši včeraj zaželel špinače.....: torej: špinača, pire krompir, ocvrt jajček, popečen file lososa...

Tippi -> RE: kaj danes kuhate? (1.2.2013 7:09:30)

Danes jemo v spodnjem štuku... repa in ajdovi žganci.

jaz pa jutri kuham špinačno lazanjo.

Poka -> RE: kaj danes kuhate? (1.2.2013 7:23:08)

Ful nimam idej zadnnje čase... Špinačna lazanja - mmm njami Tippi [sm=smiley36.gif] Take vegetariajnske zadeve obožujem, sam ko ni časa... Ko je pa vikend, se pa moj zadnje čase na vse načine upira taki hrani in je cel tečen, če naredim kaj takega... Ko sva se spoznala pa nisem delal drugega kot take stvari. V bistvu nekih tredicionalnih naših jedi sploh ne znam delat... Oziroma sem se nekako naučila nekatere, pa še vedno rabim recept.

Tako da zadnje čase delam čez vikende ful sladic, ker je potem moj čist srečen, jaz pa ne, ko lahko samo gledam zraven.

Danes bom verjetno naredial kar testenine s haše omako, ker imam že narejeno v zmrzovalniku - bolj kto ne je to za mojega, ke rprihajam šele ob 17.00 ali 18.00 domov...

Paštetka -> RE: kaj danes kuhate? (1.2.2013 7:42:19)

Predvčeraj riźota s tuno in koruzo, Včeraj pica, danes smetanski golaź s polento, svinjski zrezki, kruhovi cmoki bodo pa jutri.

_sonček -> RE: kaj danes kuhate? (1.2.2013 8:07:21)

pečene postrvi, tržaška omaka, krompir v kosih, solata

Andreja RR -> RE: kaj danes kuhate? (2.2.2013 10:57:57)

Danes pa bujta repa in pečenka [sm=bravo.gif], spekla sem tudi mini pogačice s sezamom in lanom.

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (3.2.2013 6:07:24)

Danes imamo rebrca v pikantni indijski omaki (masala), polenta po slovensko[sm=smiley36.gif] in solata iz mešanice svežih mladih zelišč in baby špinače, baby listov rdeče pese.

Jutri pa bomo pečene puranje perutke v ajdovi kaši. Motovilec

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.2.2013 9:21:46)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mateyka -> RE: kaj danes kuhate? (3.2.2013 10:06:58)

"kapustnica"* s kislo smetano in kruh.

* slovaška zeljna juha

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.2.2013 19:28:53)

pelin -> RE: kaj danes kuhate? (4.2.2013 22:46:29)

danes:špageti za dva izbirčneža: napolitana ali tuna
jutri: zelenjavna juha+ halva (po naše)+ breskov kompot

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (5.2.2013 5:50:06)

Danes bo neka domača juha iz belega fižola in kislega zelja. Matrajo me še krofi, ampak nimam volje, bi raje, da jih kdo namesto mene naredi[sm=smiley1.gif]

Jutri pa nekaj iz mletega mesa, samo še ne vem ali burek, špageti bologneze ali tacosi[sm=zmeden.gif]

Andreja RR -> RE: kaj danes kuhate? (5.2.2013 7:53:49)

Danes gremo v mehiško na kosilo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (5.2.2013 11:56:35)

kaj pa nj nardim zravn cvetače z drobtinami

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.2.2013 20:39:50)

dskubin -> RE: kaj danes kuhate? (6.2.2013 20:26:26)

pikanten kuskus, pražena mešana zelenjava s semeni in piščanec

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (7.2.2013 8:20:19)

Včeraj smo pol imeli špagete s pikantno bolognese omako in svežo baziliko.

Danes pa bodo krvavice, krompir v kosih in zelje

jutri najbrž ne bomo kuhali, pojutrišnjem pa ceasar solata s pohanimi piščančjimi trakci

aprilčica07 -> RE: kaj danes kuhate? (8.2.2013 7:30:23)

Danes: jota, verjetno palačinke z nutelo..
Včeraj: mineštra, zelenjavni narastek, okisana cvetača.
Sreda: piza, home made.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.2.2013 11:08:32)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.2.2013 11:56:25)

sonček33 -> RE: kaj danes kuhate? (9.2.2013 15:06:42)

Kislo zelje sporom in korenjem pečeno v pečici in krvavice/pečenice.

sramežljiva -> RE: kaj danes kuhate? (9.2.2013 15:32:46)

Pri nas smo jedli danes govejo juho(ostala od včeraj),pohani zrezki,pražen krompir,zelena solata in regrat s krompirjem.Za povrhu pa še krofe in flancate. Ja,to pa je res dieta[sm=jezicek.gif].

Shorty_ -> RE: kaj danes kuhate? (9.2.2013 16:05:27)

goveja juha, goveji zrezki v omaki s pomaračnim sokom, pečen krompir, zelena solata [sm=smiley36.gif] zdej se pa prepričujem da bom šla krofke pečt

karamela -> RE: kaj danes kuhate? (10.2.2013 9:04:20)

Pomfri, svinjska rebrca, radič s krompirjem, in sladica krof

Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>