RE: kaj danes kuhate? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (12.12.2012 13:36:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

svalki. [sm=smiley36.gif]

js si tud po zg. komentarju nebi upala povedat kakšno omako sem zravn mela[img]http://www.pic4ever.com/images/loudlaff.gif[/img]

Tippi -> RE: kaj danes kuhate? (12.12.2012 13:41:58)

js si tud po zg. komentarju nebi upala povedat kakšno omako sem zravn melauser posted image

Kva ga biksaš [sm=smiley36.gif] Dejansko sem skuhala samo svalke, omako naredi pubertetnica, ko pride domov...tako da.... [sm=smiley36.gif]

Paštetka -> RE: kaj danes kuhate? (12.12.2012 13:42:16)

Mi je uspelo narediti široke rezance. Tako, da bodo z makom in/ali lešniki in cukrom v prahu. Danes imam torej sladico za kosilo[sm=jezicek.gif]

Paštetka -> RE: kaj danes kuhate? (12.12.2012 13:43:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

js si tud po zg. komentarju nebi upala povedat kakšno omako sem zravn melauser posted image

Kva ga biksaš [sm=smiley36.gif] Dejansko sem skuhala samo svalke, omako naredi pubertetnica, ko pride domov...tako da.... [sm=smiley36.gif]

Evo, jaz jih obožujem samo v prejzlinu pa spet sladkor v prahu in kompot zraven. Temu mi pravimo cüjcki. [sm=smiley1.gif]

mateyka -> RE: kaj danes kuhate? (12.12.2012 14:08:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Evo, jaz jih obožujem samo v prejzlinu pa spet sladkor v prahu in kompot zraven. Temu mi pravimo cüjcki. [sm=smiley1.gif]

dej kako fotko tega čuda pripopaj - me ful zanima kako zgleda [sm=smiley1.gif]

mini - enkrat ko pridem v slovenijo, mi moraš pripravit kako tako posebno "fuzijo"; čist tko, da vidim a jo lahko pojem [sm=smiley36.gif]

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (12.12.2012 14:24:44)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

dej kako fotko tega čuda pripopaj - me ful zanima kako zgleda [sm=smiley1.gif]

mini - enkrat ko pridem v slovenijo, mi moraš pripravit kako tako posebno "fuzijo"; čist tko, da vidim a jo lahko pojem [sm=smiley36.gif]

http://www.najdi.si/multimedia/imagePreview.jsp?refurl=Tod25wCLmE75MYWjcUiAuO5Bu3uznpQPv54TRwn%252BbDBCIfORlkzcXl%252FGD1TCcsHX&previewParam=8xINDLdPHaeV5i7HwBEKqMOk10OBxXORtjthevXcEJQ03EIbxgxKQg%253D%253D

Drugače smo delali vedno slivove ali marelične cmoke, tisti del testa ko je ostal, ap so se taki svaljki naredili(v obliki lulčkov-cujckov). In potem smo skuhali skupaj z cmoki ter povaljali v drobtinah. Tak da če so ti cmoki všeč, potem tudi ti svaljki oz cujcki. Saj zraven lahk ješ tudi kompot[sm=smiley1.gif] Ni šans, pa da bi to naredil s kakimi kupljenimi njoki, ker to pol ni približek, tem prekmurskim cujckom

Jaz še dam mal cimeta in rjavega sladkorja, ko pražim drobtine.

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (12.12.2012 14:56:48)

mini - enkrat ko pridem v slovenijo, mi moraš pripravit kako tako posebno "fuzijo"; čist tko, da vidim a jo lahko pojem user posted image

ma roke si boš do komolcev obliznila[img]http://www.pic4ever.com/images/SEVeyesB08_th.gif[/img]oblubm

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (12.12.2012 15:00:29)

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

skp sm vrgla krompir, repo, kolerabo in vse skupaj zdušila,

najraje od tega imam besedo zdušila[sm=jezicek.gif], potem krompir ostalo pa bog ne daj na krožniku. RAZEN bujta repa, to je izjema[sm=smiley36.gif]

Ti mini, kolk pa imaš te kolerabe in repe, ker se mi zdi, da vsak dan to jeste oz v vsako jed not vržeš. Morate bit res ljubitelji[sm=smiley1.gif]

Ražnjiči in solata več kot dovolj, edin še za ajvar in kruh je plac, al pa pomfri. s tem si mi kar lušte naredila

Mi smo danes imeli vratovino in "pražen" krompir s čilijem. jap spet čili, se vsak dan ponavljamo[sm=smiley36.gif]. V trgovini so me nategnili, je bila napisana paprika in kupim in šele doma ugotovim, da je zeleni čili[sm=hudicek1.gif] Sploh ne vem kam ga še naj uguram. Če bi bil rdeč bi ga vsaj posušila. A zelenega se tudi da[sm=zmeden.gif]?

Paštetka -> RE: kaj danes kuhate? (12.12.2012 15:08:46)

Čudno, da besede cüjcki niso sfrizrali v ***** [sm=jezicek.gif]

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (12.12.2012 15:16:32)

Ti mini, kolk pa imaš te kolerabe in repe, ker se mi zdi, da vsak dan to jeste oz v vsako jed not vržeš. Morate bit res ljubiteljiuser posted image

a dej mi pust veselje noooo, k sm mela letos prvič vrt in sem ponosna da mi je toliko tega ratal da ne rabim kupovat..ma kaj vrt, njivo mam[sm=smiley36.gif]hvala dedi[sm=smiley1.gif]
ja js sm nora na kolerabo, letos sm se pa še nad svežo repo navdušla..

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (12.12.2012 15:29:57)

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Ti mini, kolk pa imaš te kolerabe in repe, ker se mi zdi, da vsak dan to jeste oz v vsako jed not vržeš. Morate bit res ljubiteljiuser posted image

a dej mi pust veselje noooo, k sm mela letos prvič vrt in sem ponosna da mi je toliko tega ratal da ne rabim kupovat..ma kaj vrt, njivo mam[sm=smiley36.gif]hvala dedi[sm=smiley1.gif]
ja js sm nora na kolerabo, letos sm se pa še nad svežo repo navdušla..

bravo za njivico, pridna[sm=bravo.gif]

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (12.12.2012 19:41:03)

kako tako posebno "fuzijo"; čist tko, da vidim a jo lahko pojem

Odvisno od stanja: v pijanem stanju ali v pričakovanju pojejo ljudje svašta, baje tudi sladoled s kumaricami[sm=smiley36.gif]. Sicer sem pa jaz za fuzijo[sm=smiley1.gif].

Kar se kosila tiče: ohrovt po Ramsayu, ajdovi žganci in korenčkovo-zelnja omakca z mlado čebulo, koščkom zelene, ... (pospravi hladilnik varianta, ampak je dobro ratalo) - pa za vse fuziste - not sem dala malo medu[sm=smiley1.gif]. Bilo njamsi, so naročili še kdaj. Zdaj bomo pojedli pa čokoladne navihančke by pečjak, hehe.

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (13.12.2012 10:00:54)

Danes burek, mesni in sirni. Prvič v življenju sem ga delala. Uspel je in okusen.
Hvala uskinamama, sem si kar s tvojim receptom pomagala. Čeprav sem naštimala 200 stopinj in pečem 15 minut in mi nekam čudno začelo dišat, letim gledat in so skorje gor že rjave bile[sm=jezicek.gif], ni mi jasno, kje je še ostalih 25 minut ko si napisala 40 minut)[sm=smiley36.gif]. sme pol pokrila s folijo in še mal pekla

moram tdui povedat, da nikoli nisem marala mesnega, ker mi je tisto meso bilo vedno pusto, bljack. po tem receptu pa je njami[sm=smiley1.gif]

Paštetka -> RE: kaj danes kuhate? (13.12.2012 10:10:44)

Danes burek ni, peč pokvarjan!
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

jaz bom pa smetanski telečji golaž delala s polento, ker je moj rekel, da je bil tako dober, da mu je skoraj hm.... [sm=jezicek.gif]

majčica1508 -> RE: kaj danes kuhate? (13.12.2012 10:16:27)

Njoki v jurčkovi omaki,solata

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (17.12.2012 10:04:17)

a 13.12 ste vse nehale kuhat al kaj[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

no js bom nardila riž, popekla sv. ribico, gor pomoje fliknla kšn sir al pa kej tazga..
pol sm pa učeri vidla na 24 kičen k je rudolf dau mešano zelenjavo v folijo in pol v pečico..

tko da nardim take zelenjavne culice, dala bom malo masla notr pa začimbe pa dala v pečico..

a se loh mal považim[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley4.gif][sm=smiley4.gif]
letos sem prvič delala jegra in mi je ratal boooožanski..nardila sem ga "samo" 10l in 4 že manjkajo[sm=smiley29.gif]sicer je bil odjem malo večji kot ponavadi ker sem rodila, tko da upam da bo zdržal čim dlje..
sva z mojim dala zdele pacat še eno pijansko verzijo[sm=jezicek.gif]
no da povem da je moj jeger ZELO dober pribljižek taščinemu k ga dela že 100 let-in na to sem prekleto ponosna[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

majčica1508 -> RE: kaj danes kuhate? (17.12.2012 10:52:15)

PZ rižota z veliko zelenjave,rdeča pesa

Tippi -> RE: kaj danes kuhate? (17.12.2012 12:03:37)

Brokoli s čičeriko na česnu in maslu popečeno, s "kapljico" sladke smetane + puranovi zrezki (natur, samo popečeni) + kuhan krompir v kosih + zelena solata z zeljem.

mamica deklicam -> RE: kaj danes kuhate? (17.12.2012 12:14:11)

pri nas bo kar ponaredek krompirjevega golaža.

Delam kot navaden golaž, a dam noter še krompir. Baje je pravi krompirjev golaž samo iz krompirja[sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.12.2012 12:19:10)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Tippi -> RE: kaj danes kuhate? (17.12.2012 12:21:55)

krompirjev golaž

Jutr, ko mi bo kuzla v rit skakala, bom naredila tole. hvala za idejo. nisem več vedela, kaj bi skuhala od tistega "nekaj na brzaka".

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (17.12.2012 14:22:08)

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

pri nas bo kar ponaredek krompirjevega golaža.

Delam kot navaden golaž, a dam noter še krompir. Baje je pravi krompirjev golaž samo iz krompirja[sm=jezicek.gif]

To je lahk približek bograču[sm=smiley36.gif]

Mi smo pa danes križali joto in pasulj v enem loncu[sm=smiley36.gif]

Masha_M -> RE: kaj danes kuhate? (17.12.2012 14:26:05)

Kuskus s curryjem, piščancem in zelenjavo.

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (17.12.2012 20:19:42)

hehe, ankica, mi smo jedli pa purana v zelenjavni omaki in njoke:)
Kaj bo jutri še ne vem, bosta punci povedali, kaj si želita. Za pojutrišnjem pa bo pica:)

_sonček -> RE: kaj danes kuhate? (18.12.2012 8:52:06)

makaronflajš, solata iz rdeče pese

Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>