Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:18:54
|
|
|
|
bučkabb
|
kaj si tako močna in agresivna ponoči, da ti lesena popusti ja pol bo pa treba neki ornk kupit, da bo držal http://www.bioline.si/slo/okvirji.html
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:20:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb http://www.bioline.si/slo/okvirji.html Lepa, ampak jaz bi raje malo bolj vijugaste okvirje - in nižjo ceno!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2010 8:25:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:28:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S29849969 V skrajni sili bi bila ta tudi v redu (cenovno je super), ampak a imajo še kaj bolj... vijugastega? By the way - jaz še nikoli v življenju nisem bila v Ikei. Kje je sploh meni najbližja?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2010 8:31:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:32:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Daj Karensa ne zafrkavaj. mogoče res nisi bila v Ikei... Da takšen RR frik ne ve, je je Ikea pa ne verjamem, glede da skoraj Manhatten poznaš v nulo Manhattan poznam, ampak v Ikei pa, majkemi, še nikoli v življenju nisem bila. Resno.
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:35:57
|
|
|
|
živa
|
Kolikor vem, si iz LJ? Najbližja je v Celovcu. Aja, zdaj po novem morda tudi v Italiji? Jaz bolj gravitiram proti Avstriji, ker jih vsaj malo razumem .
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:36:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz ne znam ne nemško, ne italijansko, tako, da je čisto vseeno, kam grem. Ampak da bi šla pa po eno posteljo v Celovec? Bentiš, a res ni nikjer nič v... "prestolnici"? Klinc, pa tako mesto.
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:40:25
|
|
|
|
Oceania
|
Zakaj pa mora biti kovinska? Po feng šui-ju ni ravno priporočljiva kovinska postelja.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2010 8:41:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2010 8:42:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:44:37
|
|
|
|
bučkabb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb http://www.bioline.si/slo/okvirji.html Lepa, ampak jaz bi raje malo bolj vijugaste okvirje - in nižjo ceno! a si pogledala akcijsko ceno, tam spodi piše!!!!!!
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:44:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA J***** se Karensi za feng-šu . O, ne, Kerensa obožuje feng-shui. Imam nad vhodnimi vrati v stanovanje obešen tisti rdeč trakec s tremi zlatimi kovanci - to naj bi prinašalo denar v hišo. Kar se pa postelje tiče, pa... jaz sem prepričana, da mi tisto, kar mi je všeč, prinaša srečo. Feng-shui upoštevam v tistih delih, ki mi ustrezajo.
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:45:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb a si pogledala akcijsko ceno, tam spodi piše!!!!!! O, mater, spregledala. Ja zakaj je pa znižano za 90%?
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:47:10
|
|
|
|
bučkabb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb a si pogledala akcijsko ceno, tam spodi piše!!!!!! O, mater, spregledala. Ja zakaj je pa znižano za 90%? pojma nimam, , se tud men ful čudn zdi, poklič pa vpraši
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:49:04
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb poklič pa vpraši Jim bom kar e-mail poslala. Letos šparam... za dopust.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2010 8:49:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:50:05
|
|
|
|
rija
|
jaz imam v sobi za goste kovinsko črno iz ikee...super za malo penez majo pa tudi tvoje mere.....pa kaj se ti je zategnit in LJ do Celovca
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:51:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
"Claudia" mi je bolj všeč od "Carol", pa še posteljno dno je všteto v ceno, dostava v LJ bi bila pa 20€, če prav vidim. Solidno. Vzeto na znanje. Ampak jaz bi vseeno rada kaj... vijugastega. Tako, da izgleda full starinsko. Pravzaprav bi še najraje original starinsko (staro najmanj 100 let), ampak to pa spet presega moj budžet.
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:52:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija pa kaj se ti je zategnit in LJ do Celovca Muke životne... ker bi bilo spet moževega šefa treba fehtati za Sharana. No, razen, če tako posteljo spraviš v Cliota.
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:56:13
|
|
|
|
KIKI****
|
U te postle so pa res zelooo pocenv Ikei, pa Rutar ma eno full lepo črno kovinsk, sam kaj ko mere niso prave (140x200) za 99,99 €. Midva sva pred 7 leti dala 120.00 sit vs. 400 € za posteljo (leseno brez vzmetnice). Danes se dobi pa cela spalnica. Pa dizajn je zdaj dosti lepši, pa tud kvaliteta določenega pohištva je boljša kot takrat,...****t ga,bomo že pregural do obnove...
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 8:57:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Rutar ma eno full lepo črno kovinsk, sam kaj ko mere niso prave (140x200) za 99,99 €. Ja, to sem videla. Bom pa vzela dve enojni (po 49€ vsaka) za otroka.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2010 9:00:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jaz nikjer ne najdem postelje :-( 7.1.2010 9:01:35
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Pa je že kaj efekta? S tistimi kovanci ga je nekaj letos, ampak do sedmice na Lotu pa še nismo prišli.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?