ona -> RE: Praznovanje otroškega rojstnega dne (7.1.2010 9:44:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpy [sm=smiley1.gif] kako organizirate praznovanje, pustite otroke da se prosto igrajo ( mešana starost od 1 do 5 let ) in klepetate s starši ali jih kako motivirate, mogoče kakšne igirce, ustvarjate...???? Otroke,ko so vsi na kupu težko motiviraš in jim predlagaš kakšne igrice,ker ponavadi na rojstnih dnevih delajo kar hočejo in nobeden nič ne sliši....jaz jih kar pustim da se igrajo in klepetamo s starši,če ostanejo tudi starši tukaj.Če je otrok malo večji,tam od 5 let naprej,pa ponavadi pustijo otroke za par uric in jih pridejo iskat. Če po prvici povem me je prav strah teh rojstnih dnevov,ker jih imajo moji pozimi in vedno je norija[sm=smiley36.gif] Glede hrane,takim do 5 let ponudim le kakšen smoki,bonbone,ker da bi se oni sedli k mizi in pojedli je že umetnost.Če so starši zraven,naredim narezek za starše in potem kakšen otrok pride k mami pojest še kaj z mize.Najbolj jim je seveda všeč torta in to komaj čakajo,da pride na mizo in tudi pojejo ponavadi en košček. Pri sinu npr.,ki je večji(11let) sem od nekje 7 leta dalje naročila kar pizzo za otroke in so jo rade volje pojedli. Čim manj kompliciraj kar se tiče hrane za otroke,ker res malo jedo.... Pa lepo praznujte!
|
|
|
|