jest mam ful krizo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bini -> jest mam ful krizo (26.6.2005 21:34:51)

po dolgem času se oglašam..
začela sem spet službo (že 2 tedna nazaj -sej verjetno se opazi, ker me tle nič ni:zmeden:) in rada imam svojo službo... moja pikica je zaenkrat v varstvu pri babicah in je po nekaj dneh pokapirala, da mene dlje ni, zato so odhodi sedaj bolj čustveni :(:((.. ampak na hitro zginem in menda da se potem zamoti in ni nobene panike.. ker sem prva jest doma, jo grem jaz iskat in me je ful vesela..
AMPAK.. vsake toliko me čist sesuje in v teh dveh tednih sem se že nekajkrat zjokala od skrbi.. preprosto zato, ker mi je tako težko bit ločena od nje za tolk časa...enostavno jo pogrešam, čeprav vem da ji nič ne manjka in da se mora naučit bit tud z drugimi in da valda rabmo dinar in moram hodit v službo :ups:

mož me skuša razumet, me tolaži, ampak morda imate ve kakšno pametno besedo zame.. je imela katera podobno 'abstinenčno' krizo od otroka??? mene čist meče...

eh, sej bo menda...
hvala za vsako besedo, ki mi bo dala feeling da sem še za med normalne 8)

k1 -> jest mam ful krizo (26.6.2005 21:45:06)

ja valjda da si za med normalne. mene je tudi tega strah, pa imam še kar precej do izteka porodniške. sem zadnjič nekaj leta okoli dežurnega zdravnika zvečer, :duda: je bila pri atiju in je itak spala - ampak meni je bilo tako hudo, da je ni bilo poleg mene, da sem se kar zasekirala, kako bo, ko bo treba it delat....

upam da te kriza čimprej mine :rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.6.2005 21:46:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> jest mam ful krizo (26.6.2005 21:49:05)

Mine, mine...

bini -> jest mam ful krizo (26.6.2005 21:51:57)

po kolkem času mine??????
si grem tko na živce takrat ko sem normalna, da bi se kar nekam brcnla 8).. ampak ok, dokler me drugi prenašajo, se moram sama menda tud..

Anonimen -> jest mam ful krizo (26.6.2005 21:53:21)

ja, kaj pa vem, po moje bo 23.avgusta že dobr ;)

tanaja* -> jest mam ful krizo (26.6.2005 21:57:34)

ja, 23.avgusta bo sigurno minilo :)-:)-:)-:)-

bini -> jest mam ful krizo (26.6.2005 21:58:47)

smotke... me tle v smeh spravljate, jest pa čist boga ...
ampak ok... 23. avgusta gremo pit če ne bo boljš 8)

tanaja* -> jest mam ful krizo (26.6.2005 22:00:15)

mormo te mal nasmejat, no :).... pa sej bo boljš... vse mine... enkrat... okol 23. avgusta :)-:)-:)-:)-

Anonimen -> jest mam ful krizo (26.6.2005 22:00:19)

sporoč ;)

Pajaca -> jest mam ful krizo (26.6.2005 22:01:52)

ma sej bo boljš..... sploh če pomisliš kok so otroci zdaj poleti v tej vročini tečkoti.... ojoj, men je kar fajn bit mal v službi, se tko fajn spočijem.

Pa mine pa pride, pa spet mine....

bini -> jest mam ful krizo (26.6.2005 22:04:17)

ja, sej vem da kompliciram... in v bistvu je ta mala ful bl pridna in pol manj izsiljuje pri drugih kot pri meni... jest pa kar nekaj bluzim v moji glavi - občasno.. sej potem ko se zaklepetam v službi je boljš..
najbrž me daje tud kriza, ker grem ta teden za 2 dni (prvič jo bom čez noč pustila) od doma... ojej bodo imel drugi dost dela z mano :zmeden:... k bom težila in se držala ko kisla repa.. bo treba kak pir al pa dva spit, da bom zdržala 8)

Pajaca -> jest mam ful krizo (26.6.2005 22:07:46)

ma ne se sekirat zarad 2 dni.... tamala bo uživala... moja je najraj pr očitu pa pr babicah.... to jo crklajo pa sladkajo... mnjami... uživa. Pa saj rabjo tud otroc mal bit frej od nas, da se mal spočijejo.

Drgač pa sej bo kmal dopust.... upam da pred 23.8

PiaM -> jest mam ful krizo (26.6.2005 22:09:11)

Po mojem jo ima vsaka mama, jaz sem jo tud imela.Saj bo boljše sčasoma.:rozica:

Anonimen -> jest mam ful krizo (26.6.2005 22:23:37)

Pa dobro, zdaj že v drugi temi berem o 23. avgustu. Kaj bo takrat?
Drugače je bilo meni tudi nekaj časa hudo, pa še zdaj komaj čakam, da grem v vrtec po otroka. Sicer me potem hitro mine, ampak še vedno vztrajam...:)

Pia73 -> jest mam ful krizo (26.6.2005 22:35:57)

Ja, mine in če ne prej res 23. avgusta,... :)- Ti imaš srečo jaz sem začela delati oktobra, veš kje je bil 23. avgust,.... :)-

bini -> jest mam ful krizo (26.6.2005 22:51:01)

ja, v bistvu sem jest zdejle 2 tedna že v službi, še 2 tedna bom.. potem pa do 25. avgusta doma (delam v šoli).. takrat gre ta mala pa v pravo (privat) varstvo -tko da takrat bom spet tle morila najbrž... razen seveda, če bo tko kot so punce obluble - da me bo do takrat minil tole sr... :ups:...
eja - nč, popkovine mal ostane za zmerej... tko da potem se pač s pomočjo RRja režemo stran :bravo:
pajaca - fajn razmišljaš!! bom zapomnla :duda::rozica:

frutka_ -> jest mam ful krizo (26.6.2005 22:58:55)

Bini jaz tudi že 14dni v službi...in sem prav vesela! Mali se ima imenitno v vrtcu, jaz pa tudi v službi. Morda se čudno sliši ampak sem komaj čakala da grem delat. Mali je postal prav hecen doma v zadnjih dnevih porodniške. Obešal se je gor po meni, nekaj fintaril...zdaj je krizica edino popoldan ker mu manjka spanje.

Aja, prvi dan ko sva začela delati pa je zbolel, čisto po Murphy-ju!:zmeden2:No, zdaj je zdrav, v vrtcu lepo papca, ima fajn družbico, cartajo ga 100na uro in že pred vrtcem vsako jutro vriska od veselja:bravo:đ
Hvala bogu mi je bilo prizaneseno s solzicami!

Veš kaj, ne skrbi. Mala se ima gotovo prav lepo ko je pri babici. Itak jo caratjo pa razvajajo in fajn je da jo lahko imaš doma!Če ti je hudi še vedno lahko pokličeš domov ampak gotovo je normalno da tako čutiš če pa sta bili zdaj cele dneve skupaj! Mislim da bo minilo...kar pogumno in zaupaj!:love:

Joe -> jest mam ful krizo (27.6.2005 22:58:27)

Olé, Frutka!! :bravo:

Stran: [1]