|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehrana 7mesečnega otroka
6.1.2010 10:02:45   
salcka
naša punca ima 7 mesecev.
to je njen jedilnik:

08.00 - mlečna kašica (pirina, kosmiči,...) 60ml
11.00 - sadje ali prepečenec v mleku - ne več kot 100 ml
13.00 - kosilo (zelenjava, OH, meso) - 100ml, sedaj ji na vrh dam še malo sadja
15.30 - malica - sadje (včasih dodam skuto ali malo kisle smetane) 150ml
18.00 - večerja (mlečna kašica, gres, polenta) - 150ml

spat gre okoli 19.00 in spi do 23.00, ko hoče spet jest (AM - 180ml)
zbudi se še okoli 4.00 zjutraj (spet AM - 180ml)
potem je mir do 06.00, nato jo vzamem k sebi in spima še do 7.30.

vsi obroki so brez masla, včasih dodam malo kisle smetane. dodam ji žličko olja (bio - za dojenčke) in pikico soli.
bi morala kaj spremeniti? se mi zdi, da poje premalo... vesela bom vsakega predloga.
je pa pri 7 mesecih 70cm in 8300g. in od začetka na AM.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehrana 7mesečnega otroka
6.1.2010 10:32:06   
Katy78
Po moje je tole super za 7 mesecev starega otroka. V bistvu imata GH že za vse obroke. Poje pa pač toliko, kot poje. Eni več, drugi manj, itak pa se apetit spreminja.

Mi smo imeli pri 7. mesecih podobno, le za zajtrk je imel takrat še samo AM.

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2010 10:39:01   
tejči28
Čisto dovolj poje,moj je pojedel še manj takrat,pa je bilo ok,vmesnih obrokov skoraj ni bilo,ker sma se še dojila.Je pa šele zdaj postal jedec.Je do 1 leta pojedel samo 100ml kašice včasih pa še to ne.Ponoči se je pa zbujal ob 2,pa ob 4,pa ob 6. Zdaj pa se še vedno zbuja ob 4 za mleko.Eni tak eni drugače.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2010 10:54:18   
Petka09
Meni se tut tole zdi super za 7 mesecev. Če gledaš tko ima 5 obrokov goste hrane, čeprav manjših (ampak tudi 100ml je dovolj) in še dva nočna obroka mleka. Naša pri 7 mesecev niti približno ni imela toliko obrokov.

Imela je dva obroka flaše mleka (230ml) - zjutraj in zvečer, ter tri obroke GH (malici sta bli bolj bogi, ker ni hotla prav jest, kosilo je lepo jedla).

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2010 13:00:58   
daisyb
moj bo imel drug teden 7 mesecev.....in mu dajem tud ze veckrat n adan gh...zjutro pa se vedno AM in notri dam mal cereali, da je bolj mocno. dopoldan je sadje (ma tud manj kot 100g)...kosilo zaenkrat zelenjavna minestra (mesa se nisem provala dati)...pol ko se zbudi spet AM, popoldan spet sadje (mogoce s kako zitno kaso)...zvecer spet kako mlecno kaso...in pol se Am. ponoci pa se se vedno enkrat zbudi (ne vedno) in dobi AM.

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.