bumerang -> RE: Obutev (17.1.2010 9:16:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Pa še za "primorske otroke". Mi imamo ene gumijaste škornje za dež in blato okoli hiše, ene teniske Geox in gležnarje Naturino za vsak dan, goretex škornje Naturino za sneg in ene poceni ampak mehke noname teniske za telovadbo. Doma ima večinoma kar nogavice, sicer pa porabimo do konca poletne Crocse crockling. sej nisem napisala, da ima samo superge od obuje..ampak v večini primerov jih nosi..ima tudi gumijaste škkornje, skibucke, cicibanove zimske čevlje (gležnarje), naturino jesenske čevlje (gležnarje), 2 superge, za doma crocksice in jingwood copatke ali nogavičke s štoparji.. Nisem kritizirala tebe ampak tisto bejbo, ki bi otroka, ki je shodil, najraje obula v čevlje za maturantski ples, da jih ne bi bilo treba kasneje kupovat. Kar se mene tiče, bi primorski otroci, če ne gredo nikoli na sneg, komot shajali z gumijastimi škornji, toplejšimi gležnarji in enimi teniskami. No, jaz sem mu za to zimo kupila en par "vsakodnevnih" čevljev več ampak vidim, da ni bilo potrebno, ker so gležnarji toliko kvalitetni, da se preko zime ne znosijo. Za poletje sem jaz že rekla, da razen enih tenisk in crocksov ne bom kupovala ničesar, ker ni potrebe.
|
|
|
|