mi pa smo že nazaj... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> mi pa smo že nazaj... (26.6.2005 23:13:18)

Ojoj, TaRe, tale je pa huda. Žal mi je za vas. Upam, da boste uspeli s pritožbo. Mater, a pa še tista babnica se je tako prijazno strinjala s teboj, tista na agenciji? Poden, res! Jaz bi rekla, da je tista vsega kriva. Ali sploh ne ve, kaj prodaja, ali pa laže.

spacey -> mi pa smo že nazaj... (27.6.2005 11:25:11)

Ojoj Tare, ta pa ni bila lepa...žal mi je za vas, po tako pričakovanem dopustu. :( Zbuni se in vztrajaj!

PS: Kako kaj marčevka Barby* in njena pupa? Jo kaj vidiš? Lepo jo pozdravi... :rozica:

Anonimen -> mi pa smo že nazaj... (27.6.2005 12:10:32)

Tale hotel je bil vmes že zaprt in se v vseh 9ih letih ni spremenil prav nič. Zvečer majo na terasi muzko (plešejo sami slovenci), pa tut tega že vmes ni blo. Plaža mestna je obup - plavaš med travo in čolni. Sam tuki maš dejansko travo v morju.

Mi že vseh 9let hodimo v apartma, najprej prek znancev, nato pa vedno sami preko agencije na Pagu. Zdej gremo že 4. k enim in istim, se zmenimo že kr preko maila, brez agencije. Kopamo se pa na plaži Čista ali pa v enem zalivčku pri Šimunih, na mestni plaži smo bili ta prvo leto, pa še to sam otroc in samo enkrat, ker so šli tastari v Straško.

Pikaču al Deni (ne vem kera je napisala:ups: ) - kdaj greste pa vi na Pag in kam?

Lp,:fis:

TaRe* -> mi pa smo že nazaj... (27.6.2005 12:32:47)

No,jaz sem bla na Relaxu.
Uno punco tam je skoraj kap,ko me je vidla.Pol pa jaz njej razložim,pa sploh ni mogla verjet.isti moment je začela iskat hotel,da gremo nekam nazaj.Je bla res šokirana.Saj po svoje res ni kriva,ker njej pač rečejo..to pa to maš za prodat...vse je kao super,...je rekla,naj napišem pritožbo,pa slike zraven...denar mi v bistvu pripada nazaj,samo mi je predlagala,da gremo vsaj nekam za ene 4 dni.Naprimer v hotel Delfin v Poreč,al pa Albatros.
Zdaj pa ne vem,malo omahujeva z mojmu(ki se mi je revež še prehladil povrhu vsega)
V Delfinu sem jaz bila ene 10 let nazaj,pa takrat ni blo boh ved kva,zdaj sem pa slišala,da je zlo fajn,sploh hrana...
Ne vem,no..

Anonimen -> mi pa smo že nazaj... (27.6.2005 12:59:15)

Torej ni vedela, kaj prodaja. Kot kaže, je najbolje prej uslužbenca odločno vprašati, če pozna hotel, ki ga ponuja. Pa naj pove odločno, DA ali NE, in če so ga že prodajali prejšnje sezone, če so bile kakšne pritožbe.

TaRe* -> mi pa smo že nazaj... (27.6.2005 13:02:51)

Ja,pojma ni imela,kaj prodaja.:(
Prva njena pripomba pa je bila"madona,pa kaj je to letos?"
Zgleda,da imajo en kp pripomb letos.:(

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]