|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 13:32:42   
TaRe*
...iz :morje::morje::morje:dopusta.:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Tko,da veste.Bili smo odsotni natanko 24 ur.Šli smo namreč na Pag-Novaljo.
Mene je skoraj kap,ko smo prišli v hotel.Pa to ne moraš verjet.
Svinarija povsod,zanemarjeno,smrdljivo.....bolš,da ne govorim.Tamale sploh nisem spustila izpred oči,ker sem se bala,da se bo al polomila,al pojedla kakšnega mrtvaka iz tal.....
Pa smo se po mrzli večerji odločili,da gremo domov...
:::no,zdaj smo pa tle..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 13:34:15   
Anonimen
:O:O:O (ni tapravga smajlija...)

Jah, hoteli v Novalji so poden od podna. V Novalji morš it al v kemp al pa v apartma, žal.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 13:34:30   
Anonimen
Aja, a je full gužva dol? Kok je pa morje mrzlo?

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 13:38:58   
soncece24
ej, tare, to pa ni bil lušen dopust. Jaz mam s hoteli in apartmaji tudi kr slabe izkušnje, sploh s hrano. Sva bla z mojim enkrat v vodicah in so bile pri večerji take mini porcije, da me je bilo ponoči strah, da me bo začel grist. Je skoz jamral, da so se še partizani boljše meli, ker oni so meli vsaj krompir:)-:)-

Zato pa grem vsako leto v kamp in si svoj apartma zraven nesem. Vsaj ni presenečenj.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 13:40:25   
Anonimen
Aja, drgač sta pa moja mati&fotr pred kakimi 25 leti v Libruniji dobila drek v postli:ups::grrr::hudicek: Tolk o Novaljskih hotelih ... (ki so več al manj prazni)

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 13:40:27   
modrooka
:(:grrr::(:grrr::(:grrr:

grozljivka!!!

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 13:43:57   
TaRe*
:fis: hvala,ko si mi prej povedala:(

gužva je kr bla,no.Mi smo šli sicer na Zagreb(tam smo precej časa izgubili res),pol pa skoz po avtocesti,pa smo se dol vozili od 3h,pa do 12h:(Res je,da smo stali ene 4krat za par minut,pa enkrat za pol ure,ko smo šli na zajtrk.Na trajekt smo čakali pa eno uro glih.
Dol je folka polno,ampak njim očitno še ni prokužilo,da je sezona že tukaj...plaža svinska...huj kot pri nas za savo po najhujšem nalivu.Mi smo najprej eno vrečko smeti pobral,da smo mel kam ležalke dat.

Morje ima pa pomoje ene 23...nisem čist sigurna...je blo pa drugače vroč ko :hudicek: snoč ob 22h je blo 25 stopinj.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 13:46:03   
TaRe*
Ja ribi...pa glih v Liburniji smo bli,ja...no ni blo dobesedno drek,ampak:(:grrr::(

Moja Tamara je rekla snoč"mami,mene pa Pag ne bo vidu več...ga mam dost":((

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 13:54:45   
Anonimen
Ja nisem vedla, da greste v hotel. Če bi vedla, bi ti že prej povedala. Sploh nisme vedla, da greste na Pag. Pa mestna plaža je tut sr*** ... v Novalji se moraš na lepo plažo odpeljat, žal:zmeden:

Mi gremo po magistrali (čez Kočevje, Brod na Kolpi, Delnice) in vozimo 4ure cca ... ali pa 5, odvisno od gužve in postankov. Čakamo pa na trajekt pol sto let pa pol.

Škoda no:(

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 14:19:42   
Anonimen
Mami sprašuje, če ste šli z agencijo.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 14:23:53   
Anonimen
Uf, tare, ful mije žal za vas...ampak a ste meli rezervacijo pre agencije ali solo? A ste že plačal al kako?

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 14:40:36   
TaRe*
Ja,z agencoijo,ja.:grrr:Relax.:grrr:

Jaz budala,sem se najprej zmenila solo za en apartma v Povljani.Preverjeno zelo lepo,ker so bili prijatli že tam.Pol sem se pa 14 dni pred odhodom odločila,da pa jaz ne bi kuhala in sem šla na relax vprašat,če majo kej fajnga za nas.
Pa jaz njej še povem,da sem prstjena,kar se tiče čistoče,pa tamala je še majhna,pa veliko po tleh...(bw...tud ta gos.ima enako starega sina in se je z menoj lepo strinjala...sva še fajn debatirale o nečistoči v kakšnih hotelih..i.t.d....)
No,nakar še izključimo eno tud fajn varjanto(Hvar)zato ker si je moj zaželel TV,tam ga pa ni blo.(no,tukaj smo TV imeli,vendar smo lovili samo HR 2,pa še tam je snežilo:grrr:)

Vse sem poslikala,jutri grem pa slike razvit(bom še poskenirala,da jih tud gor dam),pol grem pa relax v luft spustit.:grrr:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 14:47:43   
TaRe*
Plačala pa nekaj sem že,pa nekaj mam na obroke.:(

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 14:52:26   
Anonimen
No, potem pa le dobi svoj dnar nazaj, pa še enkrat na dopust...enkrat jeseni :zmeden2:

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 14:58:35   
tjaga
Ja grozno, mislim, too much. Saj ne morem verjet. Takoj naj vam vrnejo denar in zrihtajo destinacijo v hotelu s 5 zvezdicami. Ja a si niso pogledali hotela prej :zmeden::zmeden:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 18:24:32   
.ču
O groza,TaRe*:(:grrr:te pa ful zastopm,da si jezna...
ker smo tud mi ene štir leta nazaj imel podobno situacijo,samo da se je šlo za apartma v Červarju prek firme od mojga....in si predstavlaš,da sm jes mela še ful hrane napakirane za sabo,da se glih koj v štacuno ne laufa...
Podn od podna,recepcija je bla kr tm v enem bloku-privat stanovanje-že to me je minil,okolica neurejena do kraja in poj k smo še apartma vidl:grrr:men je šlo kr na jok,smrdel,pajčovne,prahu,praznih flaš,....bolš da ne naštevam naprej...
Nism mela srca,da bi s ta malo tm ostal,se mi je gravžal...moj:love:je tko noru na firmi...
No in poj smo se pelal dol do Pule,če bi kje kej pametnga najdl,smo nardil ene 600 km za brez veze...

In tko smo bli ta let brez morja:(

Mogoč se pa hodte zdej te dni km kopat tle okrog,sej vem,da to ni to....okolje je treba zamenat,da je dopust ta prav....

Ti kr ornk znor tm na agencij,kwa se ga grejo:grrr:...

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 19:52:16   
TaRe*
kaj ...skor jokala...jaz sem jokala cel popoldne.Sam de me je moj pogledu,k sem se mu smilla,ker sem se tolk sekirala,že so se mi ulile:((
Sej to,nisem mela srca ,da bi :duda::duda:tam imela.Tamari se je vse gravžalo,z morjem vred,Rebeko smo pa skoz prekladali iz naročja v naročje,ker jo dobesedno nisem mogla postavit na tla.Naša je zlo terenska,pa pol pada,pa pleza povsod...kaj pa če bi se na kak rijast šravf nataknla..:grrr::grrr::grrr:

nej se me merkajo..:grrr::grrr:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 21:24:57   
Anonimen
Banda ciganska :grrr:

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
26.6.2005 21:29:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 21:48:51   
TaRe*
Ej link...

http://www.adriatica.net/hotels/hd_slo__4ji3l3g3m3p3nh5ji3p__.htm

Ampak tlele zgleda...no,to je hotel,mi pa smo bili v depandansi.

http://www.relax.si/default.asp?pageid=1001&rlxkat=52&rlxakc=5

Pa sem se hotla iti skregat,da nas prestavijo vsaj v hotel.Pol smo pa vidl kakšen sploh je,smo pa ugotovili,da nima smisla,ker je še slabš kukr depandanse.
Tale slika od hotela,je stara cca 20 let,bi rekla tko na uč.
Kakšen cvetlični vrt nekej...tlele zgleda,da so celo mizice not postavljene...ha,ha,ha...sem pelala tamalo tam not,ker je bla tko sitna(v restavraciji je blo 50 stopinj:grrr:)in sva celo videle nekaj zanimivega zanjo...tri pasje dreke,pa ene 5 avtocest za mravlje...)Na terasi pa sta postavljene dve mize...no,al pa so ble tri,da ne bom zdaj krivice delala.

Šefa hotela ni blo....predstavnika Relaxa tud ne(čeprav bi moral bit...sem šele dans ugotovila)...receptorka pa,ki sem ji povedala,da gremo,je samo stala in prikimavala....niti ene pripombe ni imela na to kar sem ji dala za vzrok...

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
26.6.2005 21:58:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
26.6.2005 22:00:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 22:06:45   
TaRe*
Ja,sigurno je ta.Ene 50m naprej je parking,pol se pa stojnice začnejo,ja...
Edino lepo kar je blo,so mi ble une tri stare palme tam pred hotelom(obožujem palme)

Nisem nič sitnarila...ker sem vedla,da nas nimajo kam dat...vse isti drek..
itak pa mi je rekla receptorka,da bojo oni takoj jutri zjutraj poslali fakturo v Relaks samo za en dan,pa sporočilo,da smo odšli..tko saj vem,da oni ne bojo delali problema...če ga bojo,ga bojo uni v agenciji.:grrr:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
26.6.2005 22:16:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   mi pa smo že nazaj...
26.6.2005 23:02:12   
erika
A vam mislijo en dan "dopusta" zaračunat.? Banada!! Vi pa uveljavljajte potne stroške.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?