prsi po dojenju (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Titty -> prsi po dojenju (26.6.2005 13:23:59)

Punce,
dajte mi povedat, predvsem tiste,ki ste dojile 6 mesecev in več, če je to kaj vplivalo na današnji izgled vaših prsi? Se vam zdijo bolj povešene, prazne, ali morda enake kot prej?
Imam občutek,da so moje prsi zdej čisto drugačne, povešene, brez tonusa, prazne-morda celo manjše kot prej, skratka za se :((:((:((

Kako je pa kaj z vami oz. vašimi??? In kaj delate, da bi zgledale kot pred dojenjem oz. nosečnostjo???

babylove -> prsi po dojenju (26.6.2005 13:28:16)

Dojila sem 4 mesece, zdaj že skoraj 2 meseca ne več. Prsi več nimam oz. jih imam, ampak so čisto prazne. Samo za primer: push-up iz prednosečniškega obdobja mi zdaj služi kot navaden modrček, nič več ne stisne in dvigne, ker prsi kar noter padejo :grrr:.

ribica. -> prsi po dojenju (26.6.2005 14:38:46)

Mene najbolj motijo bradavice, ker so čisto mlahave. Koža na njih ni več napeta, ampak izgleda, kot da je je preveč. Ena taka odvečna guba, not cute. Aja, dojila sem 11 mesecev.

tesa -> prsi po dojenju (26.6.2005 15:40:57)

Jaz sem dojila prvo hči 9mesecev, drugo 6mesecev pa sem imela svoji dve "prijateljici" po kakšnem letu čisto takšne kot pred dojenjem oz.še skoraj boljše:)-
Res pa je, da sem ogromno telovadila in delala z utežmi. NA sezono(september-junij)pa obvezno na aerobiko oz.tai bo.
Zdaj sem pa spet na začetku:(( moj mali je star 11msecev pa še kar vleče in nič kaj ne kaže, da bo kmal nehal. Zato že vidim, da me čaka spet težaško delo, če jih bom sploh lahko še spravla na svoj položaj:zmeden2:
Je pa to tudi veliko odvisno od kože posameznice.
Pa veliko uspeha ti želim:miska:

Anonimen -> prsi po dojenju (26.6.2005 16:08:52)

To je žrtev,ki jo mati podari svojemu naraščaju;)

Marogica -> prsi po dojenju (26.6.2005 17:33:11)

pozdravljena,

na žalost je tako, kot je zapisalo večina mamic. prsi se spremenijo, povesijo, zmanjšajo. tudi sama imam dva otroka in moram priznati, da so se mi prsi pri obeh otrokih zmanjšale, čeprav je moja koža drugače zelo elastična in nimam problemov. sama sem rešila problem z modrčkom, ki je napolnjen z baby-oljem in moje prsi izgledajo takšne kot sem jih imela nekoč. še sreča, da vse te tegobe ne motijo mojega moža. lp

Carmen -> prsi po dojenju (27.6.2005 6:33:40)

mah, jaz sem dojila samo 1 mesec pa izgledajo tako kot da bi 5 let :) mislim, niso prav za nikamor... :)

Stran: [1]