BONI* -> Jaz sem čist fertik (26.6.2005 12:22:19)
|
Malo prej smo prišli iz dežurne ambulante na Metelkovi. Luka je še vedno ful bogi. Že od srede ima vročino, skoraj nič ne je, kašlja, občasno ima drisko, včeraj je tudi bruhal, danes pa smo zjutraj odkrili še ispuščajčke (rdeče pikice) po hrbtu, vratu, trebuščku in malo tudi že po glavi. Zdravnica je rekla, da ima tudi pordelo žrelo in tonzile. Že drugič je na krvi pokazalo samo virozo. Je pa zdravnica rekla, da lahko, da je 6 bolezen, lahko pa tudi, da bi se razvila slinavka:zmeden::(( in da naj spremljamo dogajanje v ustih (če se bodo pojavile kakšne razjede). No, pa še ritko ima spet čist vneto. Jaz sem čist fertik. Tako mi je hudo, ker ga vidim, da tako trpi. Zelo sem v skrbeh tudi zato, ker res skoraj nič ne poje. Dojiti se je sploh že skoraj nehal (samo še ponoči mu uspem podtakniti joško), kašice poje par žličk, mleka po flaši spije 50 ml, še čaja ne pije več toliko, kot ga je prejšne dni:( Tako mi je hudo, ker mu ne morem pomagati. Samo crkljala bi ga, a kaj ko to ni dovolj. Kaj bi dala, da bi bila lahko bolana namesto njega. Sem mogla mal potarnat in izlit svojo žalost. Lp, Boni
|
|
|
|