ctg popdki 44 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

prymorka -> ctg popdki 44 (5.1.2010 18:13:29)

pozdravljene,...
imam en problem, sem v 32.tednu in mi je trebuh parkrat otrdel, šla sem k G in me je dal na ctg. bila sem priklopljena 15min in so popadki nihali med 20-30 nato pa je G pogledal in rekel "popadkov ni" in šel v ordinacijo me počakat da me sestra odklopi. med tem časom mi je popadek oz. številka od popdakov narasla na 44-45 in nihala par sekund 44-43-45-44-42.... to pa G ni videl. ali so to že popadki ali ne? bojim se da ker ni videl tega, da ne bi se kaj sprožlo jaz pa še kr hodim delat normalno,...
ali veste kdaj oz.kolko mora biti št. da je popadek res že popadek???
prosim za pomoč....
hvala

lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ribica. -> RE: ctg popdki 44 (5.1.2010 18:22:07)

ko sem jaz hodila na ctg-je, po roku, so bili popadki čisto do konca gor. In si mi razložili, da kadar si res v akciji in rojevaš, so papadki na papirju enako veliki oz visoko, saj više se ne morejo zarisat, ker je konec papirja. Razlika je edino v trajanju. Tako da po moje je pri tebi enako. In jaz tistih svojih sploh nisem čutila, čeprav jih je zarisalo. Sklepam da tudi pri tebi ni panike.

prymorka -> RE: ctg popdki 44 (5.1.2010 18:28:39)

sej ni da so to popdaki za porod, samo me zanima če je popadek (lažji...) kr on je zabeležu da jih ni blo kr ko je gledal je nihalo med 20-30 ko pa je šel je šlo na 44.
vem da to niso popdaki za rodit, ampak če so to že popadki potem moram res strogo ležat da ne bi toliko prej kaj sprožila....

lp

Anonimen -> RE: ctg popdki 44 (5.1.2010 18:59:39)

ne to niso popadki

Anonimen -> RE: ctg popdki 44 (5.1.2010 19:00:40)

To je otrdevanje trebuha,popadki so višji
kaj bi potem jaz rekla ko sem popadke imela na 180  ?
Pa sem jih čist narahlo čutila

če bi mogla ležat bi ti tudi povedal
In ne,niso popadki- še enkrat

blaža -> RE: ctg popdki 44 (5.1.2010 19:22:47)

IZVIRNO SPOROČILO: prymorka

pozdravljene,...
imam en problem, sem v 32.tednu in mi je trebuh parkrat otrdel, šla sem k G in me je dal na ctg. bila sem priklopljena 15min in so popadki nihali med 20-30 nato pa je G pogledal in rekel "popadkov ni" in šel v ordinacijo me počakat da me sestra odklopi. med tem časom mi je popadek oz. številka od popdakov narasla na 44-45 in nihala par sekund 44-43-45-44-42.... to pa G ni videl. ali so to že popadki ali ne? bojim se da ker ni videl tega, da ne bi se kaj sprožlo jaz pa še kr hodim delat normalno,...
ali veste kdaj oz.kolko mora biti št. da je popadek res že popadek???
prosim za pomoč....
hvala

lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

točno tako se je meni zgodilo na dan poroda oz preden se je začelo.

so rekli, da ni nič, ker je blo en teden pred porodom, pa sem zečer prišla rodit. torej se je le pripravljalo. lahko se pa pripravlja tako par tednov.[sm=smiley36.gif]

Stran: [1]