Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bio-Gaia kapljice proti krčem 8.1.2010 17:35:01
|
|
|
|
majuška10
|
našemu niso pomagale, imela sem še dvoje in sicer koroške, ter avstrijske, sam pri nobenih ni bilo učinka, krči so nehali sami od sebe nekje pri 2,5-3 meseca.
|
|
|
|
RE: Bio-Gaia kapljice proti krčem 8.1.2010 18:15:13
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabella5 Na škatlici piše, da jih je potrebno porabiti v enem mesecu po prvem odprtju. Zanima me, če se tega striktno držite. Mi jih imamo doma in so odprte kaka dva meseca, ker jih nismo dajali redno, sedaj bi jih pa začela, da se mu malce uredi prebava. Kaj svetujet? Te zavržemo in kupimo nove? ne, seveda, nujno ni, ampak bakterije ki so v teh kapljicah, začnejo po enem mescu odmirat oz. jih je vedno manj, zato so tudi kapljice manj učinkovite, tko da pomoje ja, kupi nove.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?