Jessy -> Dobro jutro, avgustovke! (26.6.2005 9:50:09)
|
Tina, si me pa za las prehitela z novo temo! :bravo::bravo::bravo: Tudi jaz sem se zbudila dokaj zgodaj (ob 9.15), ker običajno spim do 11h ali več, vendar mi postane kar vroče, saj zjutraj sonce posije na najino okno. Zdaj čakam, da se :love: zbudi, saj je tudi on en velik zaspane! Potem pa greva na praznovanje sestrinega roj. dne. :bravo::bravo::bravo: Sem se pa včeraj tudi sama malce sprehajala po gozdu, pa sem imela zvečer takoj zatečene noge, kar drugače nimam. Opažam pa tudi, da so me začela boleti podplata, kar bo najbrž posledica vseh teh kilogramov, ki jih nosim in pritiskajo na podplata. No, še malo, pa bo takoj nekaj kg manj in počutje tudi boljše. Postajam pa čedalje bolj okorna in štorasta. S trebuhom se mimogrede kam zaletim, v postelji se obračam kot kaka 80-letnica, s postelje se tudi na čudne načine pobiram....radosti nosečnosti.... Kako pa ostale? Aja...tudi moja :duda: je v teh vročih dneh manj aktivna, kot je ena že omenila včeraj. Očitno jih utruja, tako kot nas! Bom mogla začet šteti gibe, da ne bo kaj narobe. lp, Jessy
|
|
|
|