|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decemberke
26.6.2005 9:35:17   
cuma
Čau :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:...
Kako ste kaj?
Jaz sem dobro! Se privajam na to vročino in soparo, vse kar delam, delam malo počasneje in z vmesnimi prekinitvami (siesto na kavču). Trenutno najbolj uživam v plavanju. Morje ima že 24-25 stopinj in sem šla že parkrat plavat.
Zvečer me še vedno takoj zmanjka, tako da redko kateri film vidim do konca.
Lanske kopalke oziroma spodnji del je čisto o.k., samo modrc mi dela probleme. Pri teh bikini modelih je še toliko težje zgolfat eno številko...bo treba v nabavo :zmeden2:.
Se pa počutim tako ponosno, ko hodim po plaži s svojim trebuščkom... 9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Decemberke
26.6.2005 13:37:47   
Anonimen
Lep pozdrav!

Tudi jaz sem decemberka (naj bi bil-a za Božič)...

Vročina me ubija, pa še nizek pritisk imam od prej... Še hujša mi je pa sopara...

Tudi pri meni gre vse bolj počasi... Pa še malo "blefiram", da določenih stvari ne smem, in se poskušam izogibati vsakemu delu... Potem pa moj dragi pravi, da nisem invalid, ampak "samo" noseča...

Na morju še nisem bila, ampak kljub temu pa trebušček (kar nekaj ga je že!) prav veselo razkazujem, kjer se le da... Kratke majčke so še vedno na mojem seznamu oblačil... Pa še nekoliko bolj mi zdaj pašejo, ker je v modrčku veliko več... hehehe...

Drugače pa... Nič slabosti, nobenih težav, samo vsake toliko časa kakšen izcedek, ampak sem se jih že navadila v vseh barvah in količinah, tako, da se ne obremenjujem več...

Pa-pa!

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Decemberke
27.6.2005 10:16:00   
Kofi
Hejla,

tudi jaz mam rok za Božička :) Ful lepo se mi zdi! Sicer pa nikol ne veš kdaj se bo :duda: zalubilo prist na ta svet. Jaz že komaj čakam!

Sicer pa sem bla mal na morju te dni in komaj čakam da grem nazaj. Ful je bilo lepo. Le WC sem večkrat obiskala kot običajno. He he...

Zdej sem pa zaspana in se mi res ne lubi več delat ;) Sam ne tega okol govort!

Čau vsem skupaj,
Pegica

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Decemberke
27.6.2005 12:33:27   
Minka Pobalinka
Hojla...
Mi2 sva zgodaj decembra.. Zaenkrat je kar ok, le ta vročina me mori... komaj se še premikam.. bi kar ležala v kaki senčki.. :zaspan::zaspan:

:duda: se je začela premikati pred nekaj dnevi, jaz sem pa v 9nebesa ... A ve svoje :duda: že kaj čutite..

:rozica:

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Decemberke
27.6.2005 13:28:53   
devička
Ojla, tut jaz pričakujem v začetku decembra. Sem pa blazno pridna ..... v lenarjenju. JOj, sem prav lena +, nič se mi ne da. Pa pravjo, da v 2. trimesečju prekipevaš od energije, hja.
Bebike še ne čutim, komaj čakam, da jo, bom tud jaz v 9nebesa.
Pravkar sem si privoščla eno kitajsko papico na dom. MIslite, da je to v redu, mi je tko pasala kislo ppekoča juhica, mljask. Kako je s pikantnimi jedmi v nosečnosti? Saj malo ne škodi, ne?
Dejte me malce pomirit, prosim:)
P, S.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?