|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarke, kako smo?
26.6.2005 9:15:29   
Anonimen
Zdej sm pa jz na vrsto pršla, da nas prestavim. Ej, punce, zdej pa jz ne vem al je kej narobe al je to čist v najlepšem redu, da se od četrtka počutim odlično. V petek sem celo eno caffee spila in deci rdečega. Le če čez dan "pretiravam" sem zvečer utrujena in mi je malenkost slabo, drugače pa je kul. Niti zaprta in napihnjena nisem več! Zdej pa ne vem, jutri zakorakam v 12t, verjetno je to počutje normalno ane? Aja, pa belega toka tut nimam več..
Punce, kako ste ve? Je še kateri slabo?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarke, kako smo?
26.6.2005 9:49:12   
Anonimen
Me veseli, da si v redu. Ker jaz sem za umret. V petek sem staknila prehlad ali pa nekaj takega in me že od petka zajebava. Začelo se je z grlom in kihanjem. No, sedaj me grlo ne boli več. Kihanje pa je še ostalo. Vse bi bilo še o.k. če bi ostalo pri tem. Vendar ne, včeraj me je kuhala vročina (38 stopinj) in imam občutek da me bo danes tudi. Poleg tega pa še diham kot slon. Samo par korakov naredim, pa sem že brez sape in potem potrebujem kar nekaj časa, da spet lepo diham.
Seveda pa me najbolj skrbi, da ne bo z mojo pikico kaj narobe.
Upam, da se tudi ostale počutite dobro ali pa vsaj boljše kot jaz.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarke, kako smo?
26.6.2005 9:53:04   
nejca1
Ja, tudi jaz sem počutim odlično, razen zvečer me zagrabi kakšna slabost, pa mogoče malce ponagajata zgaga in spahovanje. Sicer se počutim odlično, le prsi mi naraščajo s svetlobno hitrostjo. Sicer sem pa v 11. tednu, še malo pa bomo zunaj tistih nevarnosti. Nuhalno svetlino imam 11. 7. Komaj čakava z mojim :love:, da greva pogledaT NAJINO PIKICO.

Fajn se imejte!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarke, kako smo?
26.6.2005 10:38:43   
bevetko
sem v 10 tednu. Slabo mi je se po vecerih. Drugace pa sem srecna, da se je to z izcedki in malimi krvavitvami nehalo, no ja zdaj tri dni ni bilo nic. Uapm,da bo tako tudi dalje, da bom lahko zacela malo okrog hodit. Sem namrec se na bolniski.
:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarke, kako smo?
26.6.2005 11:14:16   
sonček balonček
Bevetko, držim pesti zate. Tudi meni so ponehali krvavitve in izcedki in upam, da 5.7., ko imam pregled neham z bolniško. Počutim se vedno bolje, le zvečer sem utrujena za znoret - takrat me vse boli kot bi imela gripo. Sem začetek 14. tedna, spet imam tek, prej mi je vsa hrana bila odvratna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarke, kako smo?
26.6.2005 11:27:49   
tinkamiška
Hej, hoj!

Jst sem nazaj z morja. Je blo res super in prav uživala sem. Sonček mi je pasal samo nisem bla na plaži med 12 in 17 uro. Jedla sem ribice in morske dobrote, ker smo skupaj z domačinom lovili ribice in jih je on tudi pripravljal, sem bila lahko prepričana, da je vse sveže:bravo: Tudi kopala sem se in občutek v morju je super, sem se pa vedno preoblekla v suhe kopalke. Slabosti so izginile, trebušček pa raste.

Nevem a je možno, ampak meni se zdi, da se mi je začela poznat linea negra na trebuhu:zmeden: a ni malo zgodaj:zmeden:

Vidim, da so šle nekatere na morje ene pa še čaka. Jst upam, da bo tudi nam še ratalo it za kak dan malo nogice namočit:)

Vam želim čim manj slabosti in čimveč dobrega počutja:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarke, kako smo?
26.6.2005 11:35:24   
rija
Caffe, enako! Vidim, da sve na istem. Upam, samo, da ne govorim preveč in da mi danes ne bo zopet slabo! Danes imam samo malo težek želodec, ker sem bla včeraj na fešti (prijateljica rodila !!!!) pa sem zvečer nekaj več pojedla.Drugače po 16.00 uri ne jem več ničesar, pa mi tudi slabo potem ni kaj posebno.
Upam, da se stvari zdaj normalizirajo. Moj trebušček je še kar sramežljiv, se bo pa verjetno potem hotel pokazati v vsej svoji veličastnosti, kilogrami še vedno isti, pregled pa imam v sredo, ko mi bodo verjetno naredili UZ. Komaj čakam, da vidim, kako smo zrasli!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januarke, kako smo?
26.6.2005 19:15:09   
LE&TA
Tinkamiška, welcome back!!:):racka: Tud jst komej čakam da se grem mal namočit, morda en dan ta teden skočiva do obale!

Ostale januarčice, vidim, da ste večinoma OK, kar se tiče slabosti. Jst sm vstopila v 12 teden, počutje je OK, danes celo nisem nič napihnjena, me pa ful boli glava! Pa nobene tablete nisem vzela, bom kar potrpela, bom šla mal na zrak, pa upam da bo boljše!

Mal me skrbijo kilogramčki, ene hujšate jst se pa redim, zdej že 2 kg. Fora pa je v tem , da ful pazim da ne jem dosti, zvečer pa tud kaj malega! Sem nagnjena k debelosti in zdej ko ne kolesarim, al pa kej druzga, grejo kg gor. Hoja ni dovolj!:zmeden:

Lepo preživite večer, pa se jutri kaj oglasim! Zdej bom mela čas tudi dopoldne v službi. Tud če je pouka v šoli konec, mormo delat od 8 do 13h. Dolgčas! Pa dela je sam za ene 3 dni, kaj bom pa do 5.7. - z vami na RR!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januarke, kako smo?
26.6.2005 20:54:14   
puri
Ojla!

Jaz sem bila pa čez vikend na morju in tam se mi je pojavilo malo rjavega izcedka:(, ki pa je kar hitro izginil. Jutri bom poklicala G in upam, da me bo vzela, da pogleda, če je še vse vredu,.....zares upam, da bo vse vredu, ker sem imela malo nazaj ss in zato me še bolj skrbi. No, sedaj je vse vredu, tudi počutim se dobro, sedaj samo še upam, da bo jutri UZ pokazal, da je tudi z malo pikico vse vredu. Sem pa v 11-em tednu in prej nisem imela nobenega izcedka, zato me še toliko bolj skrbi!

Nejca1, tudi jaz imam nuhalno 11.7. Pri kateri G jo pa imaš?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januarke, kako smo?
27.6.2005 7:08:03   
lonja
Hojla,

sem našla eno, ki bi lahko imela rok približno takrat, kot ga imam sama, v petek smo z :duda: imeli nuhalno svetlino, pa mi je G. določil rok poroda za 01.01. Kar niem mogla verjeti. Sicer pa je naša mala pikica že kar velika pika, saj meri že okrog 7 cm. Sva imeli s sabo tudi očija in je bil nad miganjem ful navdušen. Za spol se še ni nič videlo, imamo pa morfologijo v začetku septembra. Komaj čakamo. Ali je mogoče katera od januark iz okolice Vrhnike?

Lep pozdrav vsem!!!

Lonja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Januarke, kako smo?
27.6.2005 7:45:29   
sonček balonček
Lonja, tudi jaz imama 1.1. rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Januarke, kako smo?
27.6.2005 8:51:21   
simonas
Pozdravljene punce!

Nič se vam nisem uspela čez vikend javit, ker sem se na veliko izogibala računalniku;).

V soboto smo preživeli dan v naravi in počutila sem se odlično:):):). Malo me je skrbelo kako bo, ko me vedno dopoldan mučijo slabosti, pa mi za spremembo ni bilo nič slabo, tako da sem lahko pomagala pripravljat hrano z piknik. Malo sem bila žalostna:(, ker nisem mogla zraven na pohod (G mi je namreč rekla, da naj se sprehajam a nikakor ne smem pretiravat, pa sem malo previdna).

Drugače pa se še vedno spremenljivo počutim. Včasih mi je slabo:( včasih ne:). Proti večeru me ponavadi precej boli v trebuščku:zmeden:. Za zdaj krivim črešnje, ki sem se jih zadnje dneve kar nekajkrat najedla. Ne vem ali je res to (prebava) ali pa me tako bolijo vezi, ko sem dosti pokonci (tako bode in pika da je joj...):( Izcedkov pa na srečo ni več, tako da mislim, da ni nič narobe. Zdaj je že dober teden mir. Pa še pregled sem imela, in je G rekla, da je vse ok. Le Dabroston moram še naprej jesti do polnega 12. tedna.

Jaz imam NS 6.7. na Fontani in že komaj čakam. Potem pa imam 11.7. komplet pregled pri moji G (tehtanje, pritisk, kri, voda...) Malo imam dosti UZ, a pravijo da ne škodi, pa upam, da je res tako...

Lep dan vsem!

Simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Januarke, kako smo?
27.6.2005 10:26:52   
pikica*
Tudi jaz ponosno sporočam, da se danes počutim relativno dobro (glede na pretekle tedne lahko rečem celo odlično:) ). Cel vikend sem sicer še bruhala in hodila okrog kot zombi, tako da je moj :love: že napovedal, da greva danes k zdravnici in direkt na infuzijo, ker nisem bila v sebi sposobna obdržati poplnoma nobene hrane ali pijače (in to že več kot en teden, pred tem sem pa kakšna dva tedna bruhala z malce manjšo frekvenco). Včeraj popoldne pa se je stanje izboljšalo. Za kosilo sem pojedla malo ribic in jih celo obdržala v želodcu:) Zvečer sem pa celo rekla, da sem lačna. :love: se je kar smejal, ker ni mogel verjet, da je to prišlo iz mojih ust:) Upam, da se s tem sezona slabosti počasi zaključuje. Tudi prsi počasi postajajo manj boleče. Ja, 12. teden se bliža. Trenutno sem v 11-em. Upam, da bom končno lahko začela uživat v nosečnosti. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Januarke, kako smo?
27.6.2005 11:43:12   
Anonimen
Sej sem vedla, da sem se prezgodaj hvalila. Danes mi je spet slabo :grrr: :(:(( Sočustvujem s tistimi, ki vam je slabo in držim pesti za tiste, ki vam ni več :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Januarke, kako smo?
27.6.2005 17:47:21   
puri
Sem bila na pregledu zaradi izcedka, pa je vse vredu:bravo::bravo::bravo:

Pikec je velik že 34,3mm,.....sem zelo vesela:sloncek:

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?