Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ideje - kje se da kupiti kaj dobrega za krst 26.6.2005 8:14:45
|
|
|
|
Taša
|
Pojdi pogledat še v Zaro v MB.. Tudi tam bi se verjetno kaj našlo!!
|
|
|
|
Ideje - kje se da kupiti kaj dobrega za krst 26.6.2005 8:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila v torek v Zari in imajo par stvari. Imajo tudi bele čeveljce. Ampak ni kaj velika izbira. Mi bomo verjetno kupili v Zari. Bojana
|
|
|
|
Ideje - kje se da kupiti kaj dobrega za krst 26.6.2005 9:11:23
|
|
|
|
tia&silvija
|
Mi smo tudi hoteli obleči nekaj posebnega potem smo pa z botrco šle v BC pa se nismo mogle opret. Poglej si naš album! LP, S&T
|
|
|
|
Ideje - kje se da kupiti kaj dobrega za krst 26.6.2005 9:34:23
|
|
|
|
Mana
|
Lepa oblekca iz Benettona (športno elegantna,tanka za vroče dni) , klobuček BC, čevlji Chicco in na koncu je bila zelo cart.. (slikica priložena v album) LP in dober nakup :rozica:
|
|
|
|
Ideje - kje se da kupiti kaj dobrega za krst 26.6.2005 9:53:28
|
|
|
|
k1
|
tia&silvija - koliko sta dale za komplet? ker jaz razmišljam da bi si šla izposodit v poročni salon- kolegica je lani dala za podobno oblekco s klobučkom in čeveljčki 4 jurje za izposojo. zelo lepi sta bili res! :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Ideje - kje se da kupiti kaj dobrega za krst 26.6.2005 9:55:34
|
|
|
|
k1
|
mana :bravo::bravo::bravo::bravo: tudi za vaju... dajte še cenovno napisat, koliko vas je to zneslo... oz. kje ste videle kaj lepega... tudi mi že razmišljamo o krstu.
|
|
|
|
Ideje - kje se da kupiti kaj dobrega za krst 26.6.2005 10:07:09
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Saj imajo v poročnih salonih res fajn oblekice....od klasičnih do čisto navadnih. Mi smo si jo od kolegice sposodili in si res ne bi mogla želet lepše(res je pa, da sem izbrala klasično oblekco za angelčke9nebesa )
|
|
|
|
Ideje - kje se da kupiti kaj dobrega za krst 26.6.2005 10:09:51
|
|
|
|
Mana
|
Vse skupaj okoli 15.000,- sit.Oblekca je brez rokavov, spodaj ima bodi in vse to ji lahko še zdaj oblačim tako, da bo kar dobro uporabljeno.
|
|
|
|
Ideje - kje se da kupiti kaj dobrega za krst 26.6.2005 13:12:12
|
|
|
|
bskrle
|
Mi smo pa obakrat oblekli bel pajacek - jopico - kapico komplet(izposojen od znancev), resda sta bili punčki stari 8-10 tednov. Ni za komplicirat!
|
|
|
|
Ideje - kje se da kupiti kaj dobrega za krst 26.6.2005 13:43:33
|
|
|
|
maya1
|
v Neckermannu- naš dojenček imajo zelo cartkane stvari. :bravo::bravo: lp m.
|
|
|
|
Ideje - kje se da kupiti kaj dobrega za krst 26.6.2005 20:38:22
|
|
|
|
HuAnita
|
Poglej moje albume, pod Pina bjondina, 2. slika. Če ti je všeč, ti posodim. Gre pa za ročno delo, pletenje, spodaj so hlačke in copatki, čez pa oblekica in klobuček. Prijateljica hlač ni oblekla (prevroče, samo bodi in bele žabice, tanke), samo obleko in klobuček.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?