|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ideje - kje se da kupiti kaj dobrega za krst
26.6.2005 7:37:01   
mammy26
In sicer takole.

NAša Tia bo imela kmalu krst, vsekakor jo ne želim obleči v klasično krstno obleko, ker mi pač to ni všeč...
A ne najdem nič kaj pametnega. Želim nekaj kar je cart, nekaj med finim in športnim.

Imate kakšne ideje, kje najti kaj podobnega, prosim?

Iskala sem v H&M, pa niso imeli nič pametnega, pa tudi v Baby centru nimajo:zmeden:,...

Vsak predlog bo dobrodošel!

Hvala in lep sončen dan!:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
26.6.2005 8:14:45   
Taša
Pojdi pogledat še v Zaro v MB.. Tudi tam bi se verjetno kaj našlo!!

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2005 8:39:05   
Anonimen
Jaz sem bila v torek v Zari in imajo par stvari. Imajo tudi bele čeveljce. Ampak ni kaj velika izbira.

Mi bomo verjetno kupili v Zari.

Bojana

(odgovor članu mammy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2005 9:11:23   
tia&silvija
Mi smo tudi hoteli obleči nekaj posebnega potem smo pa z botrco šle v BC pa se nismo mogle opret.
Poglej si naš album!

LP, S&T

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2005 9:34:23   
Mana
Lepa oblekca iz Benettona (športno elegantna,tanka za vroče dni) , klobuček BC, čevlji Chicco in na koncu je bila zelo cart..
(slikica priložena v album)
LP in dober nakup :rozica:

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2005 9:53:28   
k1
tia&silvija - koliko sta dale za komplet? ker jaz razmišljam da bi si šla izposodit v poročni salon- kolegica je lani dala za podobno oblekco s klobučkom in čeveljčki 4 jurje za izposojo.

zelo lepi sta bili res! :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2005 9:55:34   
k1
mana :bravo::bravo::bravo::bravo: tudi za vaju... dajte še cenovno napisat, koliko vas je to zneslo... oz. kje ste videle kaj lepega... tudi mi že razmišljamo o krstu.

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2005 10:07:09   
CUKRČEK
Saj imajo v poročnih salonih res fajn oblekice....od klasičnih do čisto navadnih. Mi smo si jo od kolegice sposodili in si res ne bi mogla želet lepše(res je pa, da sem izbrala klasično oblekco za angelčke9nebesa )

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2005 10:09:51   
Mana
Vse skupaj okoli 15.000,- sit.Oblekca je brez rokavov, spodaj ima bodi in vse to ji lahko še zdaj oblačim tako, da bo kar dobro uporabljeno.

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.6.2005 13:12:12   
bskrle
Mi smo pa obakrat oblekli bel pajacek - jopico - kapico komplet(izposojen od znancev), resda sta bili punčki stari 8-10 tednov.
Ni za komplicirat!

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.6.2005 13:43:33   
maya1
v Neckermannu- naš dojenček imajo zelo cartkane stvari. :bravo::bravo:
lp
m.

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.6.2005 20:38:22   
HuAnita
Poglej moje albume, pod Pina bjondina, 2. slika. Če ti je všeč, ti posodim. Gre pa za ročno delo, pletenje, spodaj so hlačke in copatki, čez pa oblekica in klobuček. Prijateljica hlač ni oblekla (prevroče, samo bodi in bele žabice, tanke), samo obleko in klobuček.

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.6.2005 22:17:13   
tia&silvija
Našo Tio je v kompetu oblekla za krst botrca. Oblekica s klobučkom je bila v BC cca 8.500 sit, spodaj je imela bel body z dolgimi rokavi (BC cca 1.200 sit), bele žabice (DM 999 sit) in cicibanove bele čeveljčke (BTC LJ cca 8.000 sit). Vse zadeve so uporabne še naprej razen seveda oblekica, ki pa bo ostala Tii za spomin (želja botrce).

LP, S&T

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?