DOBRO JUTRO (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tjaga -> DOBRO JUTRO (26.6.2005 10:08:14)

Splišni na bazenu je bila včeraj gneča na kvadrat. Vsaj na tisti strani kjer sta ta mala dva bazena. :((:((

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.6.2005 10:16:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

viv_ -> DOBRO JUTRO (26.6.2005 11:52:14)

Dobro jutro tudi od mene - sem spala do 11h :)-:)- Kako je pasalo! Zdajle pa na langsam do trgovine po nekaj hrane, potem bova doma kaj pospravila... potem bova šla pa mogoče celo ven :)-

Jutri šibam na morje po Mirno, ampak imam v torek dopust, tako da bom ostala en dan dol...

lp

Primoza -> DOBRO JUTRO (26.6.2005 13:59:14)

Evo Žan se je medtem pozdravil, jaz sem izpljuval odvečne dele pljuč na Kamniškem sedlu, zdajle gre še ankaa na hitro s kolesmo do Kamniške bistrice, potem pa še vsi skupaj malo po Šutni, pa na kakšno pivo in sladoled.

Anonimen -> DOBRO JUTRO (26.6.2005 17:13:15)

Mi smo z bazena. Gneča je sicer bila, ampak je bilo prav fletno. Saj morajo buiti ljudje v taki vročini ob vodi, prav fino je gledati tako množico otrok, vso razposajeno in nasmejano. Tiborja smo metali po vodi, kazal je, kako plava kamen (če plava brez rokavčkov, se takoj potopi skoraj na dno bazena - ne vem, kako je to fizikalno možno). Pa mu je prav všeč. Najedli smo se za cel teden naprej, zdaj naj bi pa doma malo počili, potem pa gremo dalje s kolesom do babi po Mišo. Ampak Tibor čisto nič ne počiva... Čudno, a ne?:)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]