|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pižama party v vrtcu
5.1.2010 10:40:18   
livia
Zanima me v katerih vrtcih in pri kateri starosti imate te pižama partije?

A je to običajno ob petkih? Kdaj pripeljete otroke v vrtec? Dobijo tam večerjo? Kdaj jih pridete iskat? Kako je z umivanjem zobkov na ta dan? .........

Zanima me čim več, ker bi rada našim vzgojiteljicam za drugo leto to predlagala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pižama party v vrtcu
5.1.2010 10:50:05   
gita10
Mi smo imeli to zadnje leto v vrtcu. Organizirano je pa na tak način, da gredo otroci zvečer v bljižno pizzerijo in so tam dokler ne pade mrak. Potem se z batarijami vrnejo v vrtec- smo jih starši od daleč opazovali in so bili tako luškani z tistimi lučkami. Po vrnitvi v vrtec se umijejo in oblečejo v pižame, prepevajo, se igrajo in po pravljici za lahko noč tam prespijo. Se pa plača vzgojiteljicam dnevnica tisti dan ( ampak to pride neka malenkost na vsakega )

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2010 11:41:56   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Mi smo imeli to zadnje leto v vrtcu. Organizirano je pa na tak način, da gredo otroci zvečer v bljižno pizzerijo in so tam dokler ne pade mrak. Potem se z batarijami vrnejo v vrtec- smo jih starši od daleč opazovali in so bili tako luškani z tistimi lučkami. Po vrnitvi v vrtec se umijejo in oblečejo v pižame, prepevajo, se igrajo in po pravljici za lahko noč tam prespijo. Se pa plača vzgojiteljicam dnevnica tisti dan ( ampak to pride neka malenkost na vsakega )

O, ful dober! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 12:14:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2010 13:15:32   
livia
gina10,
A te dnevnice plačate starši ali vrtec?
Pa še to kdaj (mesec) ste to imeli?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2010 13:26:43   
gita10
IZVIRNO SPOROČILO: livia

gina10,
A te dnevnice plačate starši ali vrtec?
Pa še to kdaj (mesec) ste to imeli?

Bila je nekje maja - spomladi uglavnem. Dnevnice smo pa plačali starši. Meni se zdi, da je prišlo 7 eur po otroku ( pizza, sok, dnevnice za vzgojiteljico in varuško). Potem je bilo pa še nekaj centov za dva otorka kateri starši so imeli finančne probleme pa smo vedno še za ta dva otroka zbirali, da sta lahko šla z njimi( to smo itak pri vseh izletih ).
Mi smo v večini bili starpši ,ki so imeli dovolj denarja da otroku vse umogočimo in dva fantka z starši, ki so imeli delavske plače. Ker smo mi želeli, da gredo otroci na vse mogoče izlete smo se enkrat druge mamice dobile in dogovorile, da še njima vse plačamo- ampak starši sploh tega niso vedele temveč so mislili, da vse to plačuje vrtec oziroma občina, ker imajo nizke plače. Upam, da ni katera od teh mamic na rr.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2010 10:45:53   
aknela123
hvala bogu, za naše vzgojiteljice in vodstvo vrtca, da nam tega še dodatno ne zaračunajo. pri nas je tako enkrat letno, otroci gredo na sprehod z lučkami, večerjo ne vem če pripravi kuharica ali vzgojiteljice same, ni mi pa všeč, kar ste nekatere napisale, da gredo v picerijo. madonca, če otroka zaupam v varstvo vrtcu, naj bo tam, ne pa da mi ga nekje po oštariji vlačijo. v bistvu, no, ustvarilo bi se naj čimbolj domače vzdušje, saj tudi doma sami pripravimo večerjo, a ne? umivanje zobkov naj te ne skrbi, itak to v vrtcu raje počnejo kot domauser posted image .  pa še ples in pravljica za lahko noč, v nujnih primerih pa klic staršem, naj pridejo po malčka, če noče ali ne more zaspat, vendar se to ne zgodi ponavadi.
aja, je pa za starejše od treh let.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2010 10:52:56   
**Tinkara78**
Hčerkina skupina (letnik 2004) bo šla na kmečki turizem v mesecu maju in sicer za eno nočitev. Grejo zjutraj po zajtrku v vrtcu z avtobusom na cca. 20 km oddaljeno kmetijo in potem imajo tam aktivnosti. Nabirali bodo jagode, sušili jabolka, se sprehajali ob jezeru, iskali škratke z lučkami, ena nočitev in potem še naslednji dan do večera.

Ambient kmetije-notranjost mi ne odgovarja, ampak meni je glavno, da bodo otroci uživali. Cena pa nimam pojma kakšna bo. Mislim, da nekje do 50 eurov!?

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2010 10:54:48   
rija
mislim, da vem za katero kmetijo se greuser posted image  in gredo eno leto pred vstopom v šolo....ker še nikoli nisem bila na tej kmetiji, me res zanima, kaj te moti v notranjostiuser posted image

tile pižama partiji pa se slišijo norouser posted image  moram predlagati v naši skupiniuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2010 11:20:27   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: rija

mislim, da vem za katero kmetijo se greuser posted image  in gredo eno leto pred vstopom v šolo....ker še nikoli nisem bila na tej kmetiji, me res zanima, kaj te moti v notranjostiuser posted image

tile pižama partiji pa se slišijo norouser posted image  moram predlagati v naši skupiniuser posted image

Rija- ZS!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2010 12:14:53   
livia
A kdo ve na čem prespita vzgojiteljici, ko imajo te pidžama partije?

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2010 19:05:58   
pelin
Nekatere spijo na kakšni blazini, s tem da si seboj od doma prinesejo odejo in blazino za pod glavo, spet druge si na blazini raztegnejo kar spalko...skratka, tisto kar je otrokom super kul (vsaj večini), je za zaposlene še ena prekrokana neprespana (ves čas namreč dremlješ le z enim očesom) noč, po kateri si ves polomljen in  zmečkan, vendar v dušci zadovoljen, da si lahko malčkom nudil nepozabno doživetjeuser posted image !Prav zaradi tega "all inclusive" hotela, je verjetno teh pižama partyjev manj, kot bi si jih otroci želeli. V končni fazi je to res manj zaželjeno iz strani inšpekcije in to velikokrat prav pride kot izgovor v masikaterem vrtcu. Čeprav še nisem slišala, da bi imel kateri vrtec zaradi tega kakšne posebne težave s sanitarno, se je pri tem potrebno zavedati, da so te zadeve odvisne izključno od pripravljenosti in dobre volje zaposlenih. S to dobro voljo pa vemo kako je....nekje je je za izvoz, drugje pa še za sproti ne.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2010 10:27:39   
Anonimen
Pri nas v vrtcu tudi ponavadi vsako leto organizirajo pižama partyje, ampak jaz že vem, da naša deklica ne bo šla. Ni tip, da bi z nekim navdušenjem to sprejela. Ona je srečna doma, kadar smo vsi skupaj zvečer, in vem, da bi v vrtcu to blazno pogrešala.

(odgovor članu pelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?