Brce že, ampak kje? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

benika -> Brce že, ampak kje? (25.6.2005 23:39:36)

Drage moje :nosecka: in mamice. Vem, da je bilo na temo :duda: brcik ogromno povedanega, mene pa še zmeri nekaj zanima:zmeden:. In sicer.....moj :duda: pridno brca, vse je lepo in prav:bravo::bravo::bravo:, zanima pa me, kje ste okoli 30. tedna čutile njegove brce? Vas je brcal/a v spodnjem delu bušija, nad popkom, vam je skoraj rebra polomil....?Men se ful čudno zdi, ko ga večino časa čutim le nizko v bušiju, pa me je kr mal strah, da prenizko leži.

U glavnem, upam da prenašate to :kuza: vročino in en lep pozdravček za vse vas :rozica:

Gina -> Brce že, ampak kje? (25.6.2005 23:48:33)

Dokler otrok sedi na riti, se pravi ima glavico gor, pri tvojem želodcu, ga najbolj intenzivno čutiš nekje zelo spodaj, ker tam ima nogice namreč. Nogice so najbolj močne, zato je tako. Tudi rokice najbrž čutiš, amapk manj intenzivno, pa majčkeno višje. Če leži počez in gleda navzdol, ga pa čutiš levo in desno spodaj. Ne more biti drugače. Torej je vse odvisno samo od tega, kako dete leži. Nič bat, to je vse ok.

valentina. -> Brce že, ampak kje? (26.6.2005 0:29:20)

Jaz sem ga tudi čutila v spodnjem delu trebuha in ob straneh, zdaj pa, ko se je obrnil je druga pesem :).

LP, valentina

eva1 -> Brce že, ampak kje? (26.6.2005 10:05:23)

Moj je bil skoz v med. legi in je non stop nabijal v mehur! Kako zgleda če brca v želodec spolh nevem! Nad popkom sem čutila samo kako je z glavico migal!

m_m -> Brce že, ampak kje? (30.6.2005 13:37:12)

Naša je pa moje ledvice brcala. Sem mislila, da mi bo pri kolku ven pogledala, tak se je raztegovala...

Se je pa še v 37t obračala, takrat je brcala čisto spodi. Sem se že bala, da bo prišla z nogicami naprej.

Stran: [1]