daisyb -> RE: Zavrača gosto hrano (6.1.2010 13:12:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09 Se strinjam z Ursko... in ostalimi seveda. Saj jaz sebi enako dopovedujem, pa to da je ne smem silit... pa se mi zdi, da jo vseeno silim z malicami... Samo kaj, ko se tudi meni zdi, da bi potem pojedla premalo, če ji pustila jutranje mleko, kosilo in večerjo. Pač zato jo potem tudi malo silim. Če se zelo upira, takrat pa ne. Ma, je res pravi ringlšpil s hrano tole [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Aja, glede ledenee... Saj ona da v redu nasvet, tak flegma v stilu: ne sekiraj se.. ali pa ti navede dejstva. Samo je pa res, da ni preveč prijazna punca - bi bilo lepo od nje prebrat tudi kakšno toplo besedo, saj pa so nasveti vedno dobrodošli in tista, ki ga rabi, rabi predvsem prijazno besedo ne pa žuganje s prstom. jaz si tudi pravim, da ga ne smem siliti....in mam isti obcutek, da ce ga ne prisilim se za eno zlicko, da bo premalo pojedel....vcasih pa pri mojmu sploh ne ves ali ga silis...ali ne, ker se tako cundo vede med hranjenjem.....ze mislis, da ne bo vec..pol pa kar odpre usta....in ne vem ali bi jedel ali ne....jaz mu dajem vse dokler prav n ezapre ust in se obrne proc....ceprav jeva mal dlje casa. drgac pa imamo tud mi vsako tolko tezave s to gh...enkrat noce mleka in je sam gh...pol spet noce gh in bi sam mleko....in pol stvari, ki jih pripravim roma v smeti....razen sadja, ki ga ima rad. sedaj nekaj dni nam tece kot po maslu (zjutraj mleko ali kasa, pol sadje, pol kosilo, pol malica in vecerja..pa se mleko)...bomo vidli za kolko casa.
|
|
|
|