mate0ja -> RE: Koliko vas je ostalo brez vrtca za 2. otroka? (5.1.2010 9:57:38)
|
o sej smo mi tudi izviseli. Oktobra sem bla tok jezna, ko so me celo klical, da imajo za nas mesto v drugi enoti vrtca (ki je za nas nesprejemljiva) in da če ne sprejmem moram pisno zavrnit kar pomeni, da letos spet jovo na novo začenjamo boj, brez dodatnih točk ker letos nismo dobili mesta tam kjer smo želeli. Zdej mam pa malčico v privat varstvu. Res je, da deluje enako kot vrtec, vendar se starši bojimo za mesto, ker ti praktično otroka lahko čez noč vržejo ven, če jim nisi všeč. Ko bi vsaj zakonodajo za ostala varstva poštimal pa kakšen nadzor uvedli, če že nimajo mest v javnih vrtcih. Pa nič. Sm lansko leto aprila s to temo težila na občini, pa se do danes ni popolnoma nič nikamor premaknilo. Sm dan pred Božičem preverila. In še to si upajo rečt, da itak letos septembra tudi ne bo dovolj mest. Torej si predstavljam, da se niti niso namenili rešiti te tematike. Saj je do septembra še celih devet mesecev pa že zdej govorijo da situacija ne bo boljša od lanskoletne in od leta poprej. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pol pa razumi socialno državo. Če nisi ravno socialni problem popolnoma pozabijo nate.
|
|
|
|