|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odluščeni čep
4.1.2010 18:44:49   
Anonimen
Pozdravljene!
Mene pa zanima kako je ko se ti odlušči čep-je to bela,prozorna ali rjavkasta sluz(če sploh je sluz)?
Koliko časa po odluščenju se ponavadi začne porod?
Se opravičujem za mojo nevednost.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odluščeni čep
4.1.2010 18:46:50   
Anonimen
bela zelo gosta sluz,bela sluz z rdečimi nitkami ipd
čep se lahko odlušči tudi 3 tedne pred porodom
iskalnik pa tudi uporabi ,saj zato je

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2010 11:21:24   
Nika v službi
Pri meni je bilo pomešano s krvjo, čep se je odluščil zgodaj zjutraj, ko sem šla na WC, v roku 24 ur sem rodila. Je pa praksa res tako različna, da je težko reči. Srečno!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2010 11:23:02   
eternety
Pri meni je bil čep bele barve in sluzast. Se je pa odluščil 3 tedne pred porodom. 

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2010 11:29:06   
Anonimen
Hvala za odgovore.

(odgovor članu eternety)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2010 15:16:41   
Anonimen
Js mam že en lep čas povečan izcedek, zadnje dni pa kr fajn.Je bolj sluzasto in bele oz. prozorne barve.A je to mooče čep?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2010 18:28:19   
Jada82
Mislim, da to ni čep. Jaz imam skozi celo nosečnost povečan izcedek, kakšnič bolj, drugič manj. Zdaj zadnje čase ga je bilo manj, zdaj par dni pa spet bolj. Je pa prozorne in bele barve, tako da to ni čep. Za čep pomoje veš, ko je ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2010 7:46:16   
Anonimen
meni se je odluščil čep ob 18 uri, rodila sem nato naslednji dan ob 8.15. uri. Čep je bila sluz pomešana s krvjo.

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?