|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
20.5.2010 14:21:51   
viking95
grahek85 ne vem, kje si dobila info, ampak avtobusna postaja sedmice je pa kr precej daleč od mosteca, bistveno dlje od petice

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
20.5.2010 14:56:55   
nincrli
alex mene ne moti, da tvoja mama pride, jaz bom tud sestro sabo vzela, ker bo pri meni v Lj, ker s tamalim ne morma sama bit v študento, grem pa že v pon tja, da še kaj porihtam... Tak, da upam, da se ostale strinjajouser posted image

Kak dolgo pa bi hodil tja, če bi šel iz rožne? Ker če ni hudo daleč bi jaz šla brez avta pa bi ti grahek mogoče lahko prišla, do rožne pa bi skup šli, če seveda res ni nekam daleč...

Za uro pa je najbolje, da se zmenimo in se dobimo od 12 do 13 in smo potem vse točneuser posted image Jaz grem prej še tud na govorilne ob 10h tak da bom poskusila do 12 bit tam.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu viking95)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
20.5.2010 15:02:51   
nincrli
ah mislim da je predaleč za peš... 

Optimism always works!!!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
20.5.2010 15:25:16   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: viking95
grahek85 ne vem, kje si dobila info, ampak avtobusna postaja sedmice je pa kr precej daleč od mosteca, bistveno dlje od petice

Na neki strani, kjer razlagajo, kako priti do tistih skakalnic v Mostecu user posted image Ah... Sej zdej se mi zdi, da bomo lepo našega očita dali zjutraj na trolo, mi2 bova pa avto vzela user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu viking95)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
20.5.2010 15:26:08   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Men se tudi zdi... Se zna takoj zavlečt na slabo uro v eno smer.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
20.5.2010 15:29:35   
naja6
Lep pozdrav punce,joj,kolko čvekate,saj vas sploh ne dohajam več,no mi smo iz posvetovalnice,kjer smo bili že 2.cepljeni in niti malo ni mali nič zapiskal kar ne morem verjet,pravi heroj,pa še mere za seznamček;TT 6910g,dolžina 63,5,ampak nisem sigurna da ga je vredu zmerla,ker sma ga zadnjič midva doma pa je imel že takrat 64,5,no al pa sma midva mimo vsekala

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
20.5.2010 15:38:27   
Gwendolen
O, našo pa spet daje tole cepljenje. Je v torek začela sitnariti in ni spala, potem včeraj že ob 5.30 pokonci, danes pa je vsaj spala, ampak sitnaaaaaaa. Zadnjič en teden ni bila čisto prava. Bomo videli, koliko časa se bo vleklo tokrat.user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
20.5.2010 17:43:37   
naja6
Naj te malo potolažim,ampak mislim da je vsakič bolje,vsaj koliko pri našem vidim,je bil zadnjič tudi tečko,danes pa nič(no-trkam)

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
20.5.2010 18:48:25   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: viking95

Na neki strani, kjer razlagajo, kako priti do tistih skakalnic v Mostecu user posted image Ah... Sej zdej se mi zdi, da bomo lepo našega očita dali zjutraj na trolo, mi2 bova pa avto vzela user posted image

točno tak!user posted image mi bomo našemu atiju tud odpeljali avto ampak ga verjetno ne bo pogrešal, ker itak z busom hodi do službe...

pa saj tja bi še šlo, sam nazaj bi bil bolj blem s polnim želodčkom muffinov in ostalih dobrotuser posted image

Naš  pa je danes nekam bolj murkast, cepljen je bil v tork, mogoče pa je zaradi tega...

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
20.5.2010 21:12:08   
alex17

Za uro pa je najbolje, da se zmenimo in se dobimo od 12 do 13 in smo potem vse točneuser posted image Jaz grem prej še tud na govorilne ob 10h tak da bom poskusila do 12 bit tam. mkomaj čakam in se že veselim, da vas spoznam!!

se strinjam, upam da ostale tudi! user posted image bom probala do 13h priti in upam da bomo hitro vse za krst nabavile...

me je prejle dragi peljal na večerjo za najino 8. obletnico in moj RD in je taaaaako pasalo spet malo romantike v dvoje user posted image jedla sva pečene postrvi, pila refošk (no jaz čisto malo pa sem ga že čutila), za sladico pa jagode s sladoledom in smetano, res je blo fajn! user posted image user posted image

v nedeljo pa imamo pri nas kosilo-piknik za moj RD, imajo tle pri mojem navado da vsak za RD pripravi kosilo oz. piknik za vso žlahto in tako moram tudi jaz, da me ne bojo kaj postrani gledal user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
20.5.2010 21:15:06   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

O, našo pa spet daje tole cepljenje. Je v torek začela sitnariti in ni spala, potem včeraj že ob 5.30 pokonci, danes pa je vsaj spala, ampak sitnaaaaaaa. Zadnjič en teden ni bila čisto prava. Bomo videli, koliko časa se bo vleklo tokrat.user posted image

naš je bil dva dni malo sitkan, pa prvi večer ni in ni hotu zaspat da sem ga pol kar pri sebi imela, danes je bil pa že OK, priden kot le kaj pa dosti spal čez dan-prejle ga je kar na gugalniku na terasi zmanjkalo in je spal uro in pol, ga niti hlad ni motil user posted image pa danes sva kar do 7.30 spala, sem bla kot rožica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4611
20.5.2010 21:17:42   
grahek85

pa saj tja bi še šlo, sam nazaj bi bil bolj blem s polnim želodčkom muffinov in ostalih dobrotuser posted image

Točno tako sem razmišljala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
20.5.2010 21:22:12   
egleria
alex17 je pa priden tvoj dragi user posted image vse najboljše ti želim.. jaz mam pa jutri rojstni dan user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
20.5.2010 21:32:32   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

alex17 je pa priden tvoj dragi user posted image vse najboljše ti želim.. jaz mam pa jutri rojstni dan user posted image

se ni za pritoževat nad njim user posted image user posted image   o lepo, si še bikica? naj bo kar se da lep dan!user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
20.5.2010 21:38:23   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

se ni za pritoževat nad njim user posted image user posted image   o lepo, si še bikica? naj bo kar se da lep dan!user posted image

po starem horoskopu pa po značaju naj bi bla bikica.. user posted image
ti novi horoskopi pa so pač tk da je vsak drugačen user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
20.5.2010 22:52:21   
Oren
Meni je ful žal da ne morem prit:(, bi vas res rada vse v živo videla. Ampak s Ptuja je kar daleč...pa še moj se vozi vsak dan v LJ pa mu ni čez vikend nikam za vozit ampak doma počivat in se cartat.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
20.5.2010 22:54:38   
marijaa
A lahko mi tudi 25.5, če bomo slučajno vsi zdravi pridemo malo pokukat na piknik? Obljubim nič, ker je pri nas vse nepredvidljivo. Tian ima očitno neko virozo,sva bila pri dr., ima pordelo žrelo, vročine nocoj ni imel več, iz nosu mu je začelo teči pa danes ni  nič jedel.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
21.5.2010 7:55:39   
Gwendolen
marijaa, pa vi imate pa res smolo.user posted image user posted image user posted image Pike-poke za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Na, pa se jaz sekiram, kadar mi tamala ne je v redu. Se ne bom več in bom vesela, da je zdrava. In to je vse, kar je pomembno.

Sem pa spet prva tu. Čeprav sva danes spali do 7h. Skoraj, no.user posted image Luksuz v primerjavi s 5.30.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
21.5.2010 8:28:21   
MMMojca
Dobro jutro, user posted image  vsem.

Naša pa zadnje dni nenormalno veliko spi user posted image   Sicer sem brala, da je to v tem obdobju nekako normalno, ker se razvoj pospeši in potrebuje več počitka, vendarle... Naj ponovim: gre spat ob 19.30 in spi do 9-ih. Potem spi dopoldan še pol ure, popoldan pa po novem 3 do 3 pa pol ure. Včeraj pa je še pod noč zadremala pol urce, kar sploh ni vplivalo na začetek nočnega spanja.
Je mogoče, da je povezano kaj s cepljenjem (cepljena je bila 10 dni nazaj)? Par dni malo bolj kaka in jo dajejo vetrovi (je bila tdi za roto cepljena).
Ma, nikoli ni prav, a ne.
Drugače pa se mi zdi, da je tudi bolj hitro lačna kot prej. Poje celo dozo, lačna pa je že čez 2 uri in pol. Se bliža GH user posted image .

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4619
21.5.2010 8:33:27   
egleria
MMMojca možno da ima kak poskok v rasti, ali pa že res rabi nekaj več.. js se sploh ne sekiram več, sam da je zdrav. a spi al ne spi, a poje veliko ali malo, a je tećko ali ni...

sem dobila pa danes prvo darilo za rojstni dan od mojega user posted image : polulano posteljo, polno pleničko, pa polulano celo Patrikovo pižamico user posted image

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
21.5.2010 9:03:38   
Žaži
In nalepke z imeni in nickom si pripravite, da boste vedele katera je katerauser posted image

(odgovor članu viking95)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
21.5.2010 9:06:55   
nincrli
egleria vse najboljše! sori sam sem se mogla res nasmejat tvojemu falotku, pa ravno danes user posted image

joooj pa ne spet dežuser posted image

marijaa upam, da vam uspe prit, pa še user posted image user posted image user posted image za Tiana

< Sporočilo je popravil nincrli -- 21.5.2010 9:07:41 >

Optimism always works!!!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
21.5.2010 9:20:28   
sisi77
egleria vse naj naj in lepo praznuj user posted image user posted image user posted image user posted image

marijaa
upam da se čimprej pozdravite ter nehate s temi boleznimi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naš Anej je pa danes star točno  5 mesecev. user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
21.5.2010 10:11:33   
viking95
egleria vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

marijaa pike poke za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anej od sisi77 in ivo od lejle čestitke za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil viking95 -- 21.5.2010 10:14:05 >

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
21.5.2010 10:15:21   
Isabelle
Moja punca sploh noče več samo mleka.Učeri sem ji dala bučke, je pojedla, pol čez malo več kot pol ure sem ji dala še mleko, je popila ene 80-90ml, to je blo ob 12h.Ob 15 sem ji ponudla mleko, ni hotla,ob 17h  je popila ene 80ml, ob 20h sem ji dala samo mleko, je pljunla ven, ko sem ji dala notr riževo kašico je popila vse do zadnje kapljice.Pol zjutri ob 6 je popila vse mleko, ob 9 pa ene 80ml, pol sem ji ostanek mleka zlila v krožnik in naredila riževo kašico malo bolj gosto in je kar odpirala usta.Mleka popije lih tolk da poteši tisto prvo lakoto. A se še keri to dogaja?Razmišljam da bi ji za popoldansko malico dala jabolko. 

< Sporočilo je popravil Isabelle -- 21.5.2010 10:20:14 >

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?