Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 14:21:51
|
|
|
|
viking95
|
grahek85 ne vem, kje si dobila info, ampak avtobusna postaja sedmice je pa kr precej daleč od mosteca, bistveno dlje od petice
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 14:56:55
|
|
|
|
nincrli
|
alex mene ne moti, da tvoja mama pride, jaz bom tud sestro sabo vzela, ker bo pri meni v Lj, ker s tamalim ne morma sama bit v študento, grem pa že v pon tja, da še kaj porihtam... Tak, da upam, da se ostale strinjajo Kak dolgo pa bi hodil tja, če bi šel iz rožne? Ker če ni hudo daleč bi jaz šla brez avta pa bi ti grahek mogoče lahko prišla, do rožne pa bi skup šli, če seveda res ni nekam daleč... Za uro pa je najbolje, da se zmenimo in se dobimo od 12 do 13 in smo potem vse točne Jaz grem prej še tud na govorilne ob 10h tak da bom poskusila do 12 bit tam.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 15:02:51
|
|
|
|
nincrli
|
ah mislim da je predaleč za peš...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 15:25:16
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: viking95 grahek85 ne vem, kje si dobila info, ampak avtobusna postaja sedmice je pa kr precej daleč od mosteca, bistveno dlje od petice Na neki strani, kjer razlagajo, kako priti do tistih skakalnic v Mostecu Ah... Sej zdej se mi zdi, da bomo lepo našega očita dali zjutraj na trolo, mi2 bova pa avto vzela
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 15:26:08
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli ah mislim da je predaleč za peš... Men se tudi zdi... Se zna takoj zavlečt na slabo uro v eno smer.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 15:29:35
|
|
|
|
naja6
|
Lep pozdrav punce,joj,kolko čvekate,saj vas sploh ne dohajam več,no mi smo iz posvetovalnice,kjer smo bili že 2.cepljeni in niti malo ni mali nič zapiskal kar ne morem verjet,pravi heroj,pa še mere za seznamček;TT 6910g,dolžina 63,5,ampak nisem sigurna da ga je vredu zmerla,ker sma ga zadnjič midva doma pa je imel že takrat 64,5,no al pa sma midva mimo vsekala
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 15:38:27
|
|
|
|
Gwendolen
|
O, našo pa spet daje tole cepljenje. Je v torek začela sitnariti in ni spala, potem včeraj že ob 5.30 pokonci, danes pa je vsaj spala, ampak sitnaaaaaaa. Zadnjič en teden ni bila čisto prava. Bomo videli, koliko časa se bo vleklo tokrat.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 17:43:37
|
|
|
|
naja6
|
Naj te malo potolažim,ampak mislim da je vsakič bolje,vsaj koliko pri našem vidim,je bil zadnjič tudi tečko,danes pa nič(no-trkam)
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 18:48:25
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: viking95 grahek85 ne vem, kje si dobila info, ampak avtobusna postaja sedmice je pa kr precej daleč od mosteca, bistveno dlje od petice Na neki strani, kjer razlagajo, kako priti do tistih skakalnic v Mostecu Ah... Sej zdej se mi zdi, da bomo lepo našega očita dali zjutraj na trolo, mi2 bova pa avto vzela točno tak! mi bomo našemu atiju tud odpeljali avto ampak ga verjetno ne bo pogrešal, ker itak z busom hodi do službe... IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: nincrli ah mislim da je predaleč za peš... Men se tudi zdi... Se zna takoj zavlečt na slabo uro v eno smer. pa saj tja bi še šlo, sam nazaj bi bil bolj blem s polnim želodčkom muffinov in ostalih dobrot Naš pa je danes nekam bolj murkast, cepljen je bil v tork, mogoče pa je zaradi tega...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 21:12:08
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Za uro pa je najbolje, da se zmenimo in se dobimo od 12 do 13 in smo potem vse točne Jaz grem prej še tud na govorilne ob 10h tak da bom poskusila do 12 bit tam. mkomaj čakam in se že veselim, da vas spoznam!! se strinjam, upam da ostale tudi! bom probala do 13h priti in upam da bomo hitro vse za krst nabavile... me je prejle dragi peljal na večerjo za najino 8. obletnico in moj RD in je taaaaako pasalo spet malo romantike v dvoje jedla sva pečene postrvi, pila refošk (no jaz čisto malo pa sem ga že čutila), za sladico pa jagode s sladoledom in smetano, res je blo fajn! v nedeljo pa imamo pri nas kosilo-piknik za moj RD, imajo tle pri mojem navado da vsak za RD pripravi kosilo oz. piknik za vso žlahto in tako moram tudi jaz, da me ne bojo kaj postrani gledal
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 21:15:06
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen O, našo pa spet daje tole cepljenje. Je v torek začela sitnariti in ni spala, potem včeraj že ob 5.30 pokonci, danes pa je vsaj spala, ampak sitnaaaaaaa. Zadnjič en teden ni bila čisto prava. Bomo videli, koliko časa se bo vleklo tokrat. naš je bil dva dni malo sitkan, pa prvi večer ni in ni hotu zaspat da sem ga pol kar pri sebi imela, danes je bil pa že OK, priden kot le kaj pa dosti spal čez dan-prejle ga je kar na gugalniku na terasi zmanjkalo in je spal uro in pol, ga niti hlad ni motil pa danes sva kar do 7.30 spala, sem bla kot rožica
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 21:17:42
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: nincrli ah mislim da je predaleč za peš... Men se tudi zdi... Se zna takoj zavlečt na slabo uro v eno smer. pa saj tja bi še šlo, sam nazaj bi bil bolj blem s polnim želodčkom muffinov in ostalih dobrot Točno tako sem razmišljala
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 21:22:12
|
|
|
|
egleria
|
alex17 je pa priden tvoj dragi vse najboljše ti želim.. jaz mam pa jutri rojstni dan
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 21:32:32
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria alex17 je pa priden tvoj dragi vse najboljše ti želim.. jaz mam pa jutri rojstni dan se ni za pritoževat nad njim o lepo, si še bikica? naj bo kar se da lep dan!
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 21:38:23
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 IZVIRNO SPOROČILO: egleria alex17 je pa priden tvoj dragi vse najboljše ti želim.. jaz mam pa jutri rojstni dan se ni za pritoževat nad njim o lepo, si še bikica? naj bo kar se da lep dan! po starem horoskopu pa po značaju naj bi bla bikica.. ti novi horoskopi pa so pač tk da je vsak drugačen
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 22:52:21
|
|
|
|
Oren
|
Meni je ful žal da ne morem prit:(, bi vas res rada vse v živo videla. Ampak s Ptuja je kar daleč...pa še moj se vozi vsak dan v LJ pa mu ni čez vikend nikam za vozit ampak doma počivat in se cartat.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 20.5.2010 22:54:38
|
|
|
|
marijaa
|
A lahko mi tudi 25.5, če bomo slučajno vsi zdravi pridemo malo pokukat na piknik? Obljubim nič, ker je pri nas vse nepredvidljivo. Tian ima očitno neko virozo,sva bila pri dr., ima pordelo žrelo, vročine nocoj ni imel več, iz nosu mu je začelo teči pa danes ni nič jedel.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 21.5.2010 7:55:39
|
|
|
|
Gwendolen
|
marijaa, pa vi imate pa res smolo. Pike-poke za vas ... Na, pa se jaz sekiram, kadar mi tamala ne je v redu. Se ne bom več in bom vesela, da je zdrava. In to je vse, kar je pomembno. Sem pa spet prva tu. Čeprav sva danes spali do 7h. Skoraj, no. Luksuz v primerjavi s 5.30.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 21.5.2010 8:28:21
|
|
|
|
MMMojca
|
Dobro jutro, vsem. Naša pa zadnje dni nenormalno veliko spi Sicer sem brala, da je to v tem obdobju nekako normalno, ker se razvoj pospeši in potrebuje več počitka, vendarle... Naj ponovim: gre spat ob 19.30 in spi do 9-ih. Potem spi dopoldan še pol ure, popoldan pa po novem 3 do 3 pa pol ure. Včeraj pa je še pod noč zadremala pol urce, kar sploh ni vplivalo na začetek nočnega spanja. Je mogoče, da je povezano kaj s cepljenjem (cepljena je bila 10 dni nazaj)? Par dni malo bolj kaka in jo dajejo vetrovi (je bila tdi za roto cepljena). Ma, nikoli ni prav, a ne. Drugače pa se mi zdi, da je tudi bolj hitro lačna kot prej. Poje celo dozo, lačna pa je že čez 2 uri in pol. Se bliža GH . lp
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 21.5.2010 8:33:27
|
|
|
|
egleria
|
MMMojca možno da ima kak poskok v rasti, ali pa že res rabi nekaj več.. js se sploh ne sekiram več, sam da je zdrav. a spi al ne spi, a poje veliko ali malo, a je tećko ali ni... sem dobila pa danes prvo darilo za rojstni dan od mojega : polulano posteljo, polno pleničko, pa polulano celo Patrikovo pižamico
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 21.5.2010 9:03:38
|
|
|
|
Žaži
|
In nalepke z imeni in nickom si pripravite, da boste vedele katera je katera
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 21.5.2010 9:06:55
|
|
|
|
nincrli
|
egleria vse najboljše! sori sam sem se mogla res nasmejat tvojemu falotku, pa ravno danes joooj pa ne spet dež marijaa upam, da vam uspe prit, pa še za Tiana
< Sporočilo je popravil nincrli -- 21.5.2010 9:07:41 >
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 21.5.2010 9:20:28
|
|
|
|
sisi77
|
egleria vse naj naj in lepo praznuj marijaa upam da se čimprej pozdravite ter nehate s temi boleznimi. naš Anej je pa danes star točno 5 mesecev.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 21.5.2010 10:11:33
|
|
|
|
viking95
|
egleria vse najboljše za rojstni dan marijaa pike poke za vse vas anej od sisi77 in ivo od lejle čestitke za 5 mesecev
< Sporočilo je popravil viking95 -- 21.5.2010 10:14:05 >
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 21.5.2010 10:15:21
|
|
|
|
Isabelle
|
Moja punca sploh noče več samo mleka.Učeri sem ji dala bučke, je pojedla, pol čez malo več kot pol ure sem ji dala še mleko, je popila ene 80-90ml, to je blo ob 12h.Ob 15 sem ji ponudla mleko, ni hotla,ob 17h je popila ene 80ml, ob 20h sem ji dala samo mleko, je pljunla ven, ko sem ji dala notr riževo kašico je popila vse do zadnje kapljice.Pol zjutri ob 6 je popila vse mleko, ob 9 pa ene 80ml, pol sem ji ostanek mleka zlila v krožnik in naredila riževo kašico malo bolj gosto in je kar odpirala usta.Mleka popije lih tolk da poteši tisto prvo lakoto. A se še keri to dogaja?Razmišljam da bi ji za popoldansko malico dala jabolko.
< Sporočilo je popravil Isabelle -- 21.5.2010 10:20:14 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?