Anonimen -> RE: Prve snežinke 2010!! (10.5.2010 12:13:57)
|
Ellie, samo da je sedaj vse ok. Saj to je navaden UZ srčka al je kaj posebnega? Upam, da bodo pri našem dobro pogledali. Drugače pa mene tole vreme res ubija. Še sosedi vrtajo že tedne in tedne (s presledki) razbijajo kopalnico v bloku in sedaj kuhinjo, se mi bo zmešalo. Nimam kam iti, lahko bi šla k babici, samo tam vedno kiham, sem ful alergična ne vem na kaj in še tablet proti alergiji ne morem jemati, ker dojim. Ko bi vsaj nehalo deževati. A lahko eno neumno vprašanje. Zakaj vse kupujete te vozičke Hauck in podobne? Dobro, vem, da so manjši, samo toliko pa spet ne. Za katere namene jih boste uporabljale? Za trgovine? Al kako? Mi imamo Mutsyja in je res ogromen. Naš pa zjutraj z veseljem potegne, sam od sebe, do 9h po navadi. Sedaj pa spet spi. Mi tudi koška ni treba več sem pa tja vozit, sem mu pa zraven koška naštimala CD player in glasbo za dojenčke notri in je v šusu zaspal. Edino zvečer pa je kriza, malo traja. Mogoče bom poskusila s CD-jem tudi zvečer, bomo videli. Jutri imava tretjo posvetovalnico. A kaj veste, a je na tretji posvetovalnici pol cepljenje al kako? Sem zadnjič pozabila vprašati.
|
|
|
|