Polivanje- do kdaj? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Aniiita -> Polivanje- do kdaj? (4.1.2010 18:14:22)

Naša punčka ima sedaj skoraj dva meseca in pol in po obrokih še kar veliko poliva..včasih tudi še ure po njem.. do kdaj navadno traja polivanje pri oz. do kdaj je pri vas?

Hope2 -> RE: Polivanje- do kdaj? (4.1.2010 18:16:50)

pri našemu je trajalo vse do 11,5 mesaca. GH smo uvedli pri 4,5 mesecih pa ni nič pomagalo. 

aprilčica07 -> RE: Polivanje- do kdaj? (4.1.2010 18:18:00)

Pri našemu je polivanje trajalo dokler je pil mleko. Ko je pri 8 mesecih popolnoma nehal pit mleko (aptamil) se je polivanje čudežno končalo. Bomo vidli kako bo tokrat, ker tudi tamala poliva, sicer manj kot je Jakob, ampak poliva pa.

mika -> RE: Polivanje- do kdaj? (4.1.2010 18:29:58)

Naša pupa je polivala do pribl. 11m., z GH smo začeli pri 6ih m. in takrat je bilo vedno manj.
Polivala je po obroku, med dojenjem, pred dojenjem....kakor kdaj.

Katy78 -> RE: Polivanje- do kdaj? (4.1.2010 18:31:39)

Do uvedbe GH je polival res veliko, po uvedbi GH se je pa nehalo skoraj od danes na jutri.

busklca -> RE: Polivanje- do kdaj? (4.1.2010 19:06:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Do uvedbe GH je polival res veliko, po uvedbi GH se je pa nehalo skoraj od danes na jutri.

Pri nas isto, pa je zeeeeelo veliko polival. Pomagala je tudi menjava mleka. Novalac AR mu ni ustrezal. Pa smo šli kar na Milumil - sem ga imela slučajno doma, ker sem ga dobila. In se je pri našemu izkazal bolje kot Novalac AR, ki je formula proti polivanju.

marjetica8 -> RE: Polivanje- do kdaj? (4.1.2010 20:37:43)

Naš je mel refluks in je tudi precej veliko polival. Sem mu dajala v mleko žličko riževih kosmičev, tko da je malo zgostilo - pol je manj polival. Pri 4.5 mesecih je pa kar naenkrat nehal. Zdej ko mamo že GH poliva občasno - odvisno od tega, kako hrano mu dajem. Zgleda da mu ena hrana dela več kisline kot druga, tko da moram malo pazit. Poskusi z riževimi kosmiči...

dushka -> RE: Polivanje- do kdaj? (4.1.2010 20:53:06)

Pri nam je trajalo pribljižno do 9 meseca, je pa polivala gosto hrano. Mleko je tudi kdaj polivala, samo ne tako pogosto kot gosto hrano.

Čili 1 -> RE: Polivanje- do kdaj? (5.1.2010 10:07:09)

Tudi naša je polivala precej časa. Šele po 1 letu se je stanje izboljšalo. Danes pri 16 mesecih se ji še vedno kdaj dvigne, vendar vse skupaj pogoltne nazaj. Pri nas je morda bil razlog tudi v laktozni intoleranci, ki so jo ugotovili šele kak mesec nazaj.

eternety -> RE: Polivanje- do kdaj? (5.1.2010 14:45:42)

Naša je star 4,5 mesecev in še vedno poliva. Pravijo, da do 6. meseca to lahko traja. 

AnciM -> RE: Polivanje- do kdaj? (6.1.2010 13:00:57)

Jaz sem tudi prav težko čakala to magično mejo 6m, pa nismo bili te sreče. Je že puzal pa še kar polival. Pa ne samo takoj po obroku, tudi uro do dve po njem. Končalo se je potem tam okoli 9m.

Aniiita -> RE: Polivanje- do kdaj? (8.1.2010 12:36:09)

No, potem jaz še nimam kaj čakat konca..
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Hvala vsem.

Čili 1 -> RE: Polivanje- do kdaj? (8.1.2010 13:08:49)

Včeraj smo dobili negativni izvid za celiakijo, v katerem so med drugim napisali, da je še vedno opazen blag refluks (pri 16 mesecih). Pri opravljeni gastroskopiji so namreč videli, da ima zmerno vnet požiralnik, zaradi vračanja hrane in še nekatere značilne znake refluksa.

Stran: [1]