|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ste vedele da je čas?
4.1.2010 14:38:36   
Karmen28
Moram vas vprašati še kako ste vedele da je čas za porod.Jaz sem imela rok v soboto 2.1.2010,pa še nič ne kaže da bo  kmalu kaj :)
Prejšnji teden v sredo sem bila na amnio,so rekli da je plodovnica mlečna in da še nič ne kaže.Včeraj popoldan (3.1.2010) se mi je odluščil čep,čeprav sem malo v dvomih da je to to ,ker sem danes tudi opazila kar nekaj bele sluzi.Jutri greva na ponovni pregled pa bomo videli.Res me skrbi ,ker ne vem kako in kaj.Bi mi zaupale kako se je vam začelo...popadki,voda ,čepek?Kaj je bilo tisto prvo ki je pokazalo da je porod blizu?Hvala lepa punce...pazite nase in na zakladke in vse lepo v letu 2010 vam želim!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako ste vedele da je čas?
4.1.2010 14:42:55   
tweety83
Jaz sploh nisem vedela da se začenja. En dan prej sem imela tak roza izcedek zvečer in potem cel dan nič in potem spet drug večer kar fajn izcedek (glede na nosečnost). Pa sem mislila da sem se prehladila,ker sem kar naprej zunaj hodila. Malo me je bolel križ - ampak to me je itak skoraj skoz. No - to so bili taki mini popadki.(ampak jaz nisem vedela) Pa sem šla se pokazat v P in ostala tam in rodila. Konec sem bila pa v dveh urah in pol.
Telo že samo ve da se nekaj pripravlja in ti tudi - v podzavesti - verjemi mi!
Velik sreče,čimkrajši porod in da boš čimprej držala štručko v naročju!

(odgovor članu Karmen28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2010 14:45:12   
blaža
Uf jaz nisem mela ne pri prvem ne pri drugem rednih popadkov, so bli kr neki. Na 40 min, na 5 n a 18 min, na 2 min,... pol pa ti vedi kdaj it. Sem pač šla, ko nisem doma več zdržala. Sem mela bolnico blizu. Pet min. Sem pol ležala na oddelku ene 2 uri, pa sem šla v porodno.

Pr drugem ravno tako neredni popadki, čakala sem enega, da me bo fajn zvil. Ko me je res ne zagrabi, mi je pa takoj voda odtekla, kar mi pri prvem ni in sem itak morala it. sem bla pa 40 min vožnje do porodnišnice. In sem mela ene 4-5 takih močnih popadkov kot doma in sem rodila ekspresno.

nekako boš že vedla, nič ne skrbi. al ti bo voda odtekla, al te bojo popadki pripravli, da boš rekla zdej pa gremo. Vse bo ok.

Itak maš pa še pregled in ti bojo povedali pri čem si vsaj približno. če pa pač reš in e zadržijo še kak dan al pa par ur na oddelku in bo rešeno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Karmen28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2010 14:46:24   
Petka09
Začelo se je s popadki. Kar iznenada sredi noči... Za prvi popadek sploh nisem mislila, da je to to - bil je rahel, ampak taka topa bolečina, ki se je začela v križu in se širila na jajčnike in pod trebuh. Držala kake 20 sekund ali malo več in popustila. Čez 15 min. ponovno. Potem so se ti rahli popadki vrstili celo noč in cel dan v nerednih intervalih, pa tudi niso bili tako boleči. Zato sem še čakala doma - do porodnišnice imam itak 2 minuti z avtom.
Ko pa so se zgostili in postali močnejši, sem pa šla...

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2010 14:46:43   
Karmen28
Hvala Tweety...jst upam da bo res kmalu porod,ker že vsi komaj čakamo da vidimo to trmasto detece ki noče še ven :) pa še kozorog je  heheh :))

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2010 14:49:15   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Karmen28

Hvala Tweety...jst upam da bo res kmalu porod,ker že vsi komaj čakamo da vidimo to trmasto detece ki noče še ven :) pa še kozorog je  heheh :))

kozorogci so najboljši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem tudi kozorogec user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Karmen28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2010 14:49:26   
Karmen28
O hvala punce.Komaj čakam da vidm jutr kako in kaj bo.A pa ste vse rodile na rok? A je katera preko roka rodila? 

(odgovor članu Karmen28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2010 14:50:32   
Karmen28
Blaža moj mož je tud kozorog hahha :) tko da bom mela polno hišo rogov :) Še mami je bikica ...tko da joj mene :)))

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2010 14:51:25   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Karmen28

Blaža moj mož je tud kozorog hahha :) tko da bom mela polno hišo rogov :) Še mami je bikica ...tko da joj mene :)))

sej to pa ja skup paše, kozorog in bikec. Super!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem rodila vedno prej. 1. en teden drugič pa 10 dni. ampak vedno za pusta.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 4.1.2010 14:52:10 >

Steve Jobs

(odgovor članu Karmen28)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2010 14:53:20   
Eva19
Meni se je začel s popadki ob 3h zjutraj me je ubistvu začel zvijat v trebuhu, ena taka čudna bolečina, kot da bi mogla skos na wc hodt no. tko me je zvil vsakič. no in pol ko sem šla vsakič na stranišče pa seveda ni blo nič, sem začela razmišljat da se je mogoče pa začel. ampak ko so se pa tapravi začel, sm pa točn vedla, tega ne morš zgrešit =) ob 8h zjutraj sem bla potem v porodni že prištimana, rodila pa po dolgih urah šele 19min čez 18 popoldan. čep se mi je odluščil že 14 dni prej, tko da pri meni to ni nič pomenilo.
Rodila sem pa 1 dan čez rok in sicer mojo princesko Lio, ki je sedaj stara že dober mesec in pol =)

veliko sreče ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Karmen28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2010 15:11:01   
slovenka
pri meni se je začelo s popadki na 5 minut, blagimi, ko sem vstala, so se okrepili, ni kaj preveč bolelo, tako da sem še uro in pol čakala doma, potem pa sem si mislila, da bolje da grem, da ne bo kje sile v avtu... Sem pa bila teden dni čez rok. Tako da ti kar čiči pa čaki user posted image boš že vedela user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Karmen28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2010 15:20:44   
Karmen28
Slovenka...a pa si normalen porod imela gledena to da si bla teden dni čez rok ali so ti še pomagal kaj z umetnimi.Ma teh umetnih se tko bojim,vse me strašijo da baje noro boli.Sicer ima pa vsaka drugačen prag bolečine.A pa so ti med tem tednom kaj delali amnio?Jst mislim da jo bom jutr mela še enkrat.Tko da ...možno da me jutr zadržijo..ali pa tudi ne.NIč mi sploh ne kaže da bo kmalu ,tud občutka ni hehhe.Pa otroček je nadvse živahen...verjetno mu je prav fino v buhiju.
Blaža a obakrat si rodila na pusta :)) ja hudo hehhe :))
Eva19 pol si pa čist na frišno mamica :)) Čestitam :))

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.1.2010 15:33:05   
Anonimen
Karmen, jaz sem imela najprej svoje popadke, meni so se zdeli kar solidniuser posted image , dr. je pa r ekel, da sploh niso intenzivni in so mi dali umetne. Me je bilo tudi strah, kaj me še hujšega čaka, no pa ti lahko povem, da z umetnimi ni bilo nič bolj boleče, kot prej.... tako, da nič bat... saj sproti vidiš kako in kajuser posted image

(odgovor članu Karmen28)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2010 15:44:14   
Anonimen
Bila sem tako ali tako že en teden čez rok...
In mi je G reku, da čim se bo začelo kaj dogajati naj takoj grem v porodnišnico.
Sprva me je samo mal grablo.... nč tko kaj preveč...
Pa po pravici povedan - nism še misla jit hehehehe
Ampak ker mi je G tko reku sm šla... in ko sem prišla
do porodnišnice me je že kr močno grabl..
Tko da - to je blo to. Če pa ne bi bla čez rok...
Bi verjetn kr čakala še.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2010 15:44:50   
Anonimen
ob 2 ponoči mi je voda odtekla, sem po roku rodila 5 dni. en dan pred porodom sem pa kostanje po hribih nabirala, mogoče ga je to vzpodbudilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2010 19:17:33   
tulpek
pri meni se je začelo z neko svečko za mehčanje mat. vratu, nadaljevalo pa z umetnimi popadki in predrtjem mehurja. konec sem bila v dobrih 3 urah.
rodila sem 11 dni čez rok, tak da še imaš časa user posted image user posted image user posted image user posted image
prej ni bilo sploh nobenih znakov, lažnih popadkov...nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.1.2010 19:46:10   
aprilčica07
Ah kaj vem, v prvo je začelo ščipat popoldan točno na PDP, zvečer se je nadaljevalo in sva itak letela v P, tam še celo noč in zjutraj po tem ko sem našopali z umetnimi sem takoj rodila.. ma sem že zvečer nekako vedla, da je to to in bo treba ituser posted image user posted image ... v drugo pa itak, me je tolko k tlem vleklo, da sem  rodila dobre pol ure po prihodu v P,  svojimi popadki,  ščipat je začelo pa takoj na ful, ene dve urce prej... bla sem pa 8 dni preko PDP..user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?