puncica -> RE: odhod iz porodnišnice - starejši otrok zraven? (4.1.2010 14:29:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka za koga ne bo stresno [sm=zmeden.gif] 18m otroček se že precej zaveda okolice [sm=smiley13.gif] Predstavli si, 18 mesečen otrok pride k mamici v porodnišnico, mamica otroka oblači, oz, ga pripravlja za lupinco, ne more se takoj ukvarjat z punčko, jo sicer pozdravi, ampak otroka je treba oblečt in ona začne jokat, trmarit (sama je rekla da je nagnjena k temu), da hoče k mamici, potem začne še tamali otrok jokat, in če se tako 2 otroka dereta, verjemi da postaneš tudi sam živčn, jst nisem imela tavečje s seboj v porodnišnici pa sem bila živčna, ker se mi je celo pot 35 km do doma otrok jokal in nisem vedla zakaj, s tem da smo se enih 5× ustavili in sem bila zraven njega zadaj (vožnje preprosto ne prenaša) in če bi imela ob tem še tavečjo zraven bi bil to cel kaos. Tako da po moje je bolje da tako mali otrok počaka pri babici, mamica in ati imata itak dost opravt z malim da ga spraviš v avto in pomiriš, gre le prvič v svet. Tako to je moj pogled na situacijo, avtorica se bo pa sama odločila kako in kaj.
|
|
|
|