kopalke in spodnje perilo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> kopalke in spodnje perilo (25.6.2005 14:48:57)

http://www.infiore.it

tesa -> kopalke in spodnje perilo (25.6.2005 15:00:51)

Lepo:bravo:, sam kaj ko je treba tapru še do prave postavce pridet, da bodo pasale:)-
Včeraj sem si kupila nove kopalke in na srečo še kje prodajajo posebej spodni in zgornji del kopalk. Ker imam spodaj za 38-40 zgoraj pa kar 90b:zmeden:
No v NewYorkerju sem dobila ful fensi:)-

Anonimen -> kopalke in spodnje perilo (25.6.2005 15:15:39)

IMaš prav še sreča da dobiš posebi.
Jaz si nikoli nisem mogla privoščit cel komplet.:(Vedno modrček posebi in hlačke posebi.
Letos sem bolj na cele udarjena..da pokrijejo mal tisti vampek,ki je nastal:grrr:

tesa -> kopalke in spodnje perilo (25.6.2005 15:31:35)

Ja sej:(tut mene punce vsak dan spravljajo naj končno z njima telovadim, pa sem tolk lena:zmeden:
Ampak v ponedeljek pa začnem, mam samo štirinajst dni časa do morja. Da mi bodo kopalke malo lepše ležale:)-
Drugače pa res je težko najdit trgovino, kjer dobiš posebej zgornji in spodnji del kopalk. To sem ugotovila šele zdaj, ko to rabim:zmeden:

Anonimen -> kopalke in spodnje perilo (25.6.2005 15:36:44)

Jaz sem pa kar po Nekermanu naročila,ker imajo to opcijo.

leah -> kopalke in spodnje perilo (25.6.2005 21:05:04)

Jaz pa obožujem cunjice Victorias Secret:love:So drage,ja pa čakam jh tud nekaj časa...ampak mi tolk sedejo na telešček...njami--:)-

Pia73 -> kopalke in spodnje perilo (25.6.2005 21:34:32)

Meni so lani kopalke iz New Yorkerja razpadle po dveh kopanjih,... :grrr::grrr::grrr: Pa še nazaj mi jih je bilo nerodno nesti, ker sem prej porezala dol tiste listke s številko, ki so me motili.... :grrr:

Stran: [1]