Kašljam,da mi bo bušija razneslo...... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

šnucika -> Kašljam,da mi bo bušija razneslo...... (25.6.2005 14:13:39)

Moja alergija se je razvila v bronhitis in že dva tedna me muči kašelj in občasni astmatični napadi....:(
Moja zdravnica mi je dala samo ventolin za astmo....kot vedno,za kašelj pa nič...da naj veliko pijem in si pomagam s kakšnim bombonom:zmeden:....
Kašljam pa vedno bolj in včasih me je kar strah,ker me buši zaboli in se zdi,da bom kar "rodila".
Ker je praznik ne morem do ponedeljka v lekarno,da bi mi mogoče kaj dali...kaj sploh lahko dobi nosečnica za hud kašelj???
Punce....a imate kakšen domač recept,da bi si vsaj malo olajšala te muke s kašljanjem?

Hvala in lep vikend :rozica:

nana 27 -> Kašljam,da mi bo bušija razneslo...... (25.6.2005 20:16:18)

Dežurne lekarne so odprte, tako da....

Gina -> Kašljam,da mi bo bušija razneslo...... (25.6.2005 21:43:55)

A si ti zihr, da je bronhitis od alergije? Zdaj ful razsajajo bronhitisi, tisti, ki pridejo in te obiščejo kar tako, pa so ful nalezljivi. Jaz tudi kašljam, nabijam že več kot en teden. Diagnoza: viroza. Aja, v bistvu me draži v sapnici in čeprav čutim kot pljuča, v bistvu z njimi ni nič narobe. kaj ti je pa zdravnica rekla? Pri vseh pljučnih zadevah pomaga, če veliko piješ, pa jaz vzamem smrekove vršičke, pa trpotčev sirup, to vse tudi ti lahko. Dojenčkom se da na pljuča tople posušene kamilice v plenico zavite, to bi tudi ti lahko sebi naredila, je čisto bio. Pa vzglavje dvignit tudi pomaga. Aja, mleko spodbuja izločanje sluzi, tako da ga ni fino piti preveč med tem, ko te pljuča hecajo.

šnucika -> Kašljam,da mi bo bušija razneslo...... (27.6.2005 11:09:06)

V lekarni dobila prsni čaj in slezov sirup.
Že od malega imam postavljeno diagnozo astmatičnega bronhitisa,kot spremljajoči pojav alergije.Tako,da vsako leto ob tem časa šmrkam,kiham,se solzim in piskajoče kašljam.:(
Lani sem se zdravila z ventolinom,diskusom flixotide in nekimi tabletami proti kašlju (mislim,da obstaja tudi ta sirup) in pa flonidan.Ko sem bila v petek pri zdravnici,mi je dovolila samo ventolin in da naj sem čimmanj zunaj,zdaj ko vse še cveti,pa še ozon je v zraku,ki dodatno otežuje dihala.
Tako,da ziher ni viroza,ker tudi vnetja ni.
Pač čakanje na konec cvetenja in na kakšen dežek,ki so ga poleti tu na obali bolj malo deležni.

Gina -> Kašljam,da mi bo bušija razneslo...... (27.6.2005 14:37:49)

A, tako, ja to pa ni fajn, prav res.

Stran: [1]