Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj pošta za OBMP-ICSI postopek v MB? 5.1.2010 21:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živio! Mi lahko poveste katere ste sedaj dobile pošto za OBMP-ICSI postopek v MB. Oziroma katere ste sedaj na vrsti kdaj ste dobile pošto. PROSIM
|
|
|
|
RE: Kdaj pošta za OBMP-ICSI postopek v MB? 24.1.2010 10:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živio! Mi lahko poveste katere ste sedaj dobile pošto za OBMP-ICSI postopek v MB. Oziroma katere ste sedaj na vrsti kdaj ste dobile pošto. PROSIM
|
|
|
|
RE: Kdaj pošta za OBMP-ICSI postopek v MB? 24.1.2010 14:09:16
|
|
|
|
db
|
jaz imam postopek ivf na seznam sem bila dana 25-9.2009 in sem sedaj že v postopku punkcijo imam predvidedno okoli 17 januarja. upam da sem ti kaj pomagala
|
|
|
|
RE: Kdaj pošta za OBMP-ICSI postopek v MB? 24.1.2010 20:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
db- Hvala si mi pomagala. Alahko vprašam kdaj so te potem poklicali oziroma kdaj točno si začela s postopkom?
|
|
|
|
RE: Kdaj pošta za OBMP-ICSI postopek v MB? 25.1.2010 8:29:52
|
|
|
|
db
|
septembra dana na čakalno listo novembra razgovor decembra začela z fendomenom sedaj pa sem začela z inekcijami deferlin al neki tazga se reče
|
|
|
|
RE: Kdaj pošta za OBMP-ICSI postopek v MB? 25.1.2010 9:16:26
|
|
|
|
talika81
|
anonimna, živjo! jaz sem bila dana na čakalno listo decembra lani in so mi rekli, da lahka pričakujem najkasneje v 4 mesecih pošto ... punce, ki so bile pred kratkim na UZ in so bile dane isto na čakalno listo kot jaz, so vprašale sestre in so rekle, da lahko kmalu pričakujemo pošto. lahko pa se nam pridružiš na temi Ambulanta BM, kjer klepetamo punce, ki se zdravimo v MB. LP,
|
|
RE: Kdaj pošta za OBMP-ICSI postopek v MB? 25.1.2010 17:24:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala talika se vam bom pridružla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Šola za staršeMichonne RRAli ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?Da (
96%)
Ne (
4%)
Število vseh glasov: 123Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!