bella02
|
Pigy, naj poskusi še sam, pa bo videl. In ne pusti se mu, da bi zato popustila, je rezultat vreden vsega. Potem bo pa tiho:) Morda je tak čas, da so vse razprodane . V kakšni knjigarni jo verjetno majo. Sataraš sam, brez jajc, lahko. Za kosilo bom tudi jaz danes banano . Sem pa prejšnje hujšanje največkrat naredila kakšno solato in morda malo juhice iz zelenjavne osnove. S tisto pico ste me pa tako shecale, da jo bom naredila naslednji OH dan Kava: jaz se beli ne morem odpovedat, sam manjšo porcijo spijem, je pa nesladkana. Kruh: ga že tko skor nič ne pojem, tako da ni panike. blaža: kaj bom pogrešala? Cuker Ja, pa servivorja bi tud jaz rabila, za kaka 2 meseca silvestra, jaz to, da mi ostane od kosila, prakticiram le pri zelenjavni rižoti, drugače pa ne. Na B dan zvečer ponavadi kaj od meska ali jogurt. nincika, lahko je tudi nesladkan čaj. Fajn je, da si tekočino naliješ v pollitrsko flaško in boš videla, kako hitro je prazna. Jaz po kozarcih ne bi niti približno tolk spila. Erin, helouuuu (again ). Čeprav gre v tretje rado, se drugo leto ne srečava tle gor, a ne ? Mene tud ni sram povedat za kg, jih sama nosim . Imam jih (imela sem jih) 88,5kg, zdaj je že manj . Hvala, teta Angina mlinčka, še meni prosim knjigico, sem jo očitno založila . Ne vem, če je vse, se pa še slišmo. Fuuuul sem vesela, da se debata odvija, nam bo vsem v pomoč! Lepo se mejte!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 7.1.2010 13:15:31 >
|