Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 13:20:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Teja ni samo vzrok napor med nosečnostjo,posredi je tudi psihični faktor,stres,in vse kar zraven gre,psiha močno upliva na nosečnost. Že tako je v nosečnosti spremenjen hormonski sestav,potem pa v kombinaciji sresa..je katastrofa.
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 13:23:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej teja, v drugo zamenjaj bodočega očka in bo vse v redu kne ;) Mislim... k-va? :grrr:
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 14:51:53
|
|
|
|
eva1
|
Men je tut od odpustnici pisalo.infarkt posteljice-je rekel G da še dobro da smo mal prej Cr nardili, in da je to vrjetno od preeklampsije!
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 15:09:38
|
|
|
|
dory
|
Aja tko..no jest preenklampsije nisem imela...
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 15:24:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Teja&maj, kakšen "met"? Nič ne razumem. Kaj je naredil? Pa komaj v 6. mesecu je izvedel, da bo očka? Daj, razloži, pliiiisss.:)
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 15:24:47
|
|
|
|
Anonimen
|
V katerem tednu pa si ti rodila?
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 16:29:38
|
|
|
|
dory
|
"met" da me je vrgu...izvedel pa je prvi,da sem noseca... Zdej sem menjala G in sva ugotovile,da se je tamal rodil konec 34 tedna:zmeden:
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 18:38:26
|
|
|
|
dory
|
No no tina...kje pa pise,da novega ocka niti ni na vidiku? In zakaj zvecim staro zgodbo...svet je majhen in glede na to,da se clovek vtika v vse,zelim tako punce svarit pred dolocenimi stvarmi,kot tudi tipu,da ostane tam kjer je... Zdej zakaj bi dramatizirala...zato se je vse zgodil ker nisem... Zivljenje pa gre naprej in s tako smetjo kot je tip se ne obremenjujem kej prevec...bilo i proslo...sam treba je pa dolocene stvari veckrat povedat da zasteka...
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 18:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi zdi, da jo je že zdavnaj zaključla pa šla dalje...drgač ne bi bla tle, kot je danes. Kapo dol, Teja...in nič ni narobe če človek govori o tem, kaj je bilo in tako morda koga odvrne od podobnih napak.
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 19:00:19
|
|
|
|
dory
|
Sej mati moja vcas gre ze men na zivce k se znajdem v trenutku ko mal premlevam za nazaj...in mi je lazje,ce o tem spregovorim...
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 19:01:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Bedak se uči na svojih napakah, pametni na napakah drugih.
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 19:03:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Teja, ti se kar izkašljaj, je potem lažje. Drugače se mi pa itak zdi, da se dobro držiš, glede na vse, kar te je doletelo. Pa nisi zatežene, samo realna. Rožice za tebe in tvojega sinka.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 19:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Dol se več ne olgasiš...si spravla olje iz cunj?
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 19:11:49
|
|
|
|
ZARA
|
T'glavna!! A te spet jahajo :)-:)-:)-...
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 19:48:09
|
|
|
|
dory
|
ah kwa jahajo...bi bla vesela,ce bi me :)-:)-
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 19:56:06
|
|
|
|
ZARA
|
:)-:)- ja, sej k boš ti začela bo tvoja postelja res doživela infarkt (pa ne nosečniški...)!!!
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 20:30:17
|
|
|
|
dory
|
:)-:)-:)-ja ja zara iz tvojih ust v bozja usesa :)-
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 20:46:19
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz pa ne razumem nič. Kaj v 6.m si ti komaj izvedela da si noseča?? Kaj ti je naredil- vrgel te. Kaj te je hotel fizično napast, pa te je vrgel, ali te je vrgel iz veselja?? Res ne razumem:zmeden2:
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 20:48:00
|
|
|
|
dory
|
ma ne,to da sem noseca smo zvedli takoj..noben od naju ni bil navdusen...sam jst sem si pol premislila in zato me je zasovrazil...tko je to...
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 21:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, saj ni muz, da človk vse razume :zmeden2:
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 25.6.2005 22:02:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi se mamo radi radi,kot prašički mladi...kajne Teja:love:
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 26.6.2005 0:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Čaki, čaki, pa da bom jaz tudi radovedna in si razjasnim pojme. Ali te je potem vrgel v luft od jeze, ali kaj?????? Pa da mu glavo utrgam, majmun prekl.....:hudicek::hudicek: Vidiš, Tina, da to sploh ni zlajnana štorija, če pa midve z Moyco nimava pojma o tem.
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 26.6.2005 10:26:32
|
|
|
|
dory
|
Ma sovrastvo naredi svoje...preden sem zanosila je blo vse ok...so bla nestrinjanja ampak to je blo to...no res pa je,da sem jaz zivela v svojem svetu...ko sem zanosila me je zasovrazil in se trudil znebit otroka...po tistem nesrecnem padcu po njegovi zaslugi sem prekinla vse stike...kaj cem s tako budalo...in ocitno je dojel saj naju pusti cisto na miru...
|
|
|
|
Infarkt posteljice v nosecnosti??? 26.6.2005 10:29:26
|
|
|
|
ZARA
|
Kakšen prasec! (a je VesnaRR v službi?)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?