|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tašče
25.6.2005 10:45:52   
Naja31
Ojla punce,

zanima me koliko si upate povedati vašim taščam?
Prej, ko se nisem bila mama, niti nisem imela kaksnih stikov z mojo taščo, zdaj pa seveda redno prihaja pogledati svojega vnuka.
Pa sem se zalotila, da se jih sploh ne upam nič povedati, če me kaj moti. Moti me pa velik: ko prime malega in ga kar trese; skoz rine v njega, tudi ce spi. Vceraj je ravno prisla, ko sem ga dojila in je med dojenjem rinila vanj in mu lupckala nogice. To se mi je zdelo pa res too much.
No, rekla nisem nic, je pa moj dragi moz pripomnil naj naju pusti pri miru, pa mu je odvrnila naj ji neha govoriti kaj lahko. Gospa je pa zelo ukazovalna in sploh ne dovoli, da bi jo kdo kaj rekel.
Kaksen nasvet?

Lp, Naja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   tašče
25.6.2005 10:49:59   
Primoza
Enkrat, ko bo pametnjačila v vašem stanovanju, naj ji mož pokaže vrata, potem se bo ohladila.

Seveda ne smete biti preveč malenkostni, ampak občutek imam da si res preveč dovoli.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tašče
25.6.2005 10:55:54   
tinatona
:):):) jest jo pa nimam, pa je gmah (zato ker sem ostala sama). Ga je pa enkrat pršla njegova babica pogledat - si ni nč upala rečt.

Drgač bi ji pa jaz povedala svoje!!! Sigurno (povem tud mojim če mi kaj ni prav)...Sploh s teto se moram zmeri kregat, da mu da mir. Pa mami tud vedno rine vanj ko je...

Ej ti ji kar reč, če ne jo pa pošlji v trgovino ko dojiš... Kar neki si zmisl da rabš, da bo šla in bo mela vsaj tistih par minut mir. :)

LP Tina :rozica:

p.s.:Ne vem če sem bla glih v pomoč...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tašče
25.6.2005 11:34:32   
mika
Jaz ko jo dojim grem vedno v spalnico, kar so popolnoma vsi razumeli, da potrebujeva mir. Ko pa je spala, pa jo je hotel kdo čuvat, pa sem rekla, da sedaj ne, ker spi.
Povej ji lepo, kar sme in kar ne sme. Vem, da se takšne ženske ne dajo, kar pa ne pomeni da moraš bit tiho in požirat vse kar reče oz. naredi.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tašče
25.6.2005 11:43:14   
Maxica
Jaz sem načeloma tudi tak človek, da rajši katero požrem, kot da bi delala kreg. Pa ne samo pri tašči, tudi pri drugih ljudeh. Ampak odkar sem mamica, se sama sebi čudim, kako sem se začela postavljati za :duda:. Je moj otrok in vem, da se ne bo zanj nihče drug postavil, kot le jaz.(in :love:, seveda) Zato če vidim, da kdo z njim počne kaj takega, kar se mi kot mamici ne zdi prav, to enostavno probam na lep način povedati. Se mi je pa že zgodilo, da sem trikrat na lep način opozorila, pa so me ignorirali, zato sem povzdignila glas in se je začel kreg:(. Ampak pomagalo pa je.:zmeden: Tako da-ti kr opozori na lep način v primeru, da vaju moti med dojenjem. Vsak človek ima rad mir med jedjo, tudi :duda:. Pa srečno!:rozica:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tašče
25.6.2005 12:19:08   
Pupica
Vse ji povem. Sem pač poštena, in direktna. Hinavcov ki so tiho, za hrbtom pa govorijo ne maram. Zato poskušam biti odkrita.

Se pa držim načela bolje prva zamera kot zadnja.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tašče
25.6.2005 13:09:39   
Anonimen
Moja tašča je v redu, prijazna, nežna in odločna, zelo dobro se razumeva, zato marsikatero malenkost, ki mi sicer ni všeč, pogoltnem. Nisem tip za kreganje, ona pa tudi ne.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   tašče
25.6.2005 13:32:57   
kalimero
Jaz sicer hitro povem, če me kaj moti. Ampak moja tašča je taka kot Metina in zato ji kakšen štos brez problema spregledam. Če sem čisto poštena jih niti nima.
Če bi pa med dojenjem kdo - pa sploh ni treba, da je tašča rinil v dojenčka, bi pa jasno in glasno povedala, da tega ne dovolim.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tašče
25.6.2005 13:53:25   
Nia30
Tudi jaz imam zelo ukazovalno taščo, ki dolgo ni hotela nič slišati. Ampak smo vztrajali - tako jaz kot mož. Preveč malenkostna res ne bit, ampak ostalo ji pa kar povej - kako ga naj drži in podobno... Ko pa se dojita, se pa kar vidva umaknita.
Bo pa dolgo trajalo preden bo razumela. Jaz imam zdaj drugega otroka in s taščo nimam problemov. Sicer še ma kdaj kake pripombe glede hrane ampak sem tiho in se ne jezim.

Lp pa velik uspeha.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tašče
25.6.2005 15:15:37   
Skabi
Moja tašča in pratašča sta isti. Živita kar daleč stran :) in na obisk gremo vedno za cel dan. Seveda ga tam tudi dojim. In onidve ga žgečkata po trebuščku, po nogicah, pihata za vrat in zraven govorita: No jej, da boš hitro zrasel. Kako naj je, če rineta v njega?

Nimam nasveta zate, jaz stisnem zobe tistih enkrat na mesec. V meni pa pravi vulkan jeze.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   tašče
25.6.2005 21:25:40   
Anonimen
Sej se bo grdo slišalo, ampak še pes ima pri jedi rad mir. Pes vsaj zarenči in ugrizne. Namesto otročka ki se hrani bi morala zarenčati mati. Nima kaj da ga štrabcira med jedjo. Jz še nisem mamica, pa se mi zdi da morata biti mamica in otrok sproščena pri dojenju, ni res?

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   tašče
26.6.2005 16:58:14   
Naja31
Ma ja, vsaj med dojenjem bi lahko dala mir, ne?
Imamo enosobno stanovanje, tako da se niti nimam kam umakniti ko ona pride na obisk in ga je treba podojiti.
No, bom videla kako bo naprej. Ce se bo to redno ponavljalo, ji bom pa rekla. Pa saj je moj otrok, ne?

Lp, Naja-

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?