Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 0:40:39
|
|
|
|
TomTaylor
|
grem spat. Upam, da res...
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 0:41:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
aja, lahkonoč
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 1:19:39
|
|
|
|
TomTaylor
|
jz sem že nazaj...tamala spet hoče jošk...
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 8:36:36
|
|
|
|
Colt
|
Ja jaz sem še oz spet tu Ves polomljen in neprespan, zaspala sva šele ob petih Sedaj pa razmišljam kako naj mojo vržem ven iz postelje, ker če ne...bo spala do 13.00. Nagivam se k: 1. Vroča kavica pod nos? 2. Dišeč zajtrk pod nos? 3. Plastenka ledene vode, pritisnjena na njen hrbet? (ok, mal nehumano...ampak zelo učinkovito)
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 8:40:59
|
|
|
|
madela
|
Colt,kar z vročo kavico jo preseneti
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 8:54:20
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Ja jaz sem še oz spet tu Ves polomljen in neprespan, zaspala sva šele ob petih Sedaj pa razmišljam kako naj mojo vržem ven iz postelje, ker če ne...bo spala do 13.00. Nagivam se k: 1. Vroča kavica pod nos? 2. Dišeč zajtrk pod nos? 3. Plastenka ledene vode, pritisnjena na njen hrbet? (ok, mal nehumano...ampak zelo učinkovito) Ti se stisni k njej.
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 9:07:52
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Ja jaz sem še oz spet tu Ves polomljen in neprespan, zaspala sva šele ob petih Sedaj pa razmišljam kako naj mojo vržem ven iz postelje, ker če ne...bo spala do 13.00. Nagivam se k: 1. Vroča kavica pod nos? 2. Dišeč zajtrk pod nos? 3. Plastenka ledene vode, pritisnjena na njen hrbet? (ok, mal nehumano...ampak zelo učinkovito) Res,probi se stisnt k njej,pa zlo nežno božat...... pol boš pa že vidu po odzivu al si zasluži zajtrk v postli al ledeno flašo
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 9:15:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Ja jaz sem še oz spet tu Ves polomljen in neprespan, zaspala sva šele ob petih Sedaj pa razmišljam kako naj mojo vržem ven iz postelje, ker če ne...bo spala do 13.00. Nagivam se k: 1. Vroča kavica pod nos? 2. Dišeč zajtrk pod nos? 3. Plastenka ledene vode, pritisnjena na njen hrbet? (ok, mal nehumano...ampak zelo učinkovito) če si jo matral do 5h, ji pusti spati!pa zatemni sobo, da se zbudi spočita in lepa,... saj je nedelja, človek!
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 9:21:17
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt 1. Vroča kavica pod nos? 2. Dišeč zajtrk pod nos? 3. Plastenka ledene vode, pritisnjena na njen hrbet? (ok, mal nehumano...ampak zelo učinkovito) 4. seks še enkrat? mal nehumano, ampak tudi učinkovito
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 9:22:53
|
|
|
|
TomTaylor
|
hej, Colt, kaj pa tebi ne da spati? ....sej vem, tale čudoviti sonček in nebo brez oblačka, je res?
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 9:32:09
|
|
|
|
Colt
|
Ja TT, sem bil že ob osmih pokonci...pa saj jaz vedno zgodaj vstanem. Pa tut če je čist mal spanja. SI slišala par dni nazaj 412ko? So moral čez tebe letet....nič, sedaj pa realizirat tvoj predlog
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 10:07:15
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt SI slišala par dni nazaj 412ko? So moral čez tebe letet.... žal nisem ...imam okna z zvočno izolacijo, tako da, če nisem glih zunaj kje, ne slišim nič (razen pijanih sosedov, ki sredi noči zunaj pojejo )
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 10:14:15
|
|
|
|
barika
|
Jutro midva sma bedela do treh , ko sem se pa zbudila pa njega nikjer , ker je šel gospod lavfat, zdej pa šibamo naprej. kolt, absotutni zmagovalec
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 10:16:23
|
|
|
|
muco
|
srebro prejme barika!
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 10:31:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
in z bronom se bom okitila kar sama, ker sem ob dveh še vedno dojila.. A to šteje?
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 10:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
sam, da vas pozdravim....sibamo k tascici na kosilo!
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 10:53:16
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor in z bronom se bom okitila kar sama, ker sem ob dveh še vedno dojila.. A to šteje? tudi ti prejmeš zlato samo za drugačne dosežke
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 12:25:03
|
|
|
|
luan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Ja TT, sem bil že ob osmih pokonci...pa saj jaz vedno zgodaj vstanem. Pa tut če je čist mal spanja. ..pr nama je pa glih obratno, on navadno spi do enih....oz. zdele še spi,se bo dvignil šele za kosilo ali pa če ga gospa(jaz) strela trešči.. TT naš se je tut dons ponoč prvošču joška maraton...
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 14:06:44
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: luan TT naš se je tut dons ponoč prvošču joška maraton... pa kaj jim je ...seveda, čez dan bluzi na joški in zijala pase naokoli, ponoči je pa lačna...
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 14:11:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: luan TT naš se je tut dons ponoč prvošču joška maraton... pa kaj jim je ...seveda, čez dan bluzi na joški in zijala pase naokoli, ponoči je pa lačna... Jst imam tut ta problem, pa je mali star že skor 6m (8-ga bo). Povrh vsega pa še po flaši ne zna (ali pa noče, ne vem še točno) pit in dude ne mara, pa za GH mu tut še ni mar in pol durh marš na joški visi. No zdej ne, zdej se dragi matra, da ga uspava .
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 15:29:38
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco srebro prejme barika! kolt, a danes tud tekmujema??
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 15:30:58
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: luan TT naš se je tut dons ponoč prvošču joška maraton... pa kaj jim je ...seveda, čez dan bluzi na joški in zijala pase naokoli, ponoči je pa lačna... moj pa cel dan neki spi in drema, ob enajstih zvečer pa ko sova, do enih , zjutri spi pa do desetih ... mulc
< Sporočilo je popravil barika -- 3.1.2010 15:31:13 >
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 16:11:52
|
|
|
|
luan
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: luan TT naš se je tut dons ponoč prvošču joška maraton... pa kaj jim je ...seveda, čez dan bluzi na joški in zijala pase naokoli, ponoči je pa lačna... moj pa cel dan neki spi in drema, ob enajstih zvečer pa ko sova, do enih , zjutri spi pa do desetih ... mulc Naš pa do zdele ni skup spravu pol ure, da bi spal.Pa smo bili zunaj tri ure, pa šele en mesec je star, k bi moral sm spat.Tako, da se mi počas že rola .
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 16:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! nasa gospa tud ze cel teden ne spi!!!!!!
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 3.1.2010 16:22:01 >
|
|
|
|
RE: a je sploh se kdo kle? 3.1.2010 16:30:15
|
|
|
|
luan
|
Ja saj sem že mojmu rekla, da mislim, da sem to old for this shit .Rabim kvaliteten spanc in cajt zase, sploh zjutraj pred špeglom, da se vsaj malo uštimam za med ljudi.Nisem več dvajset in rabim fasado, da me kdo ne bi poslal na onkološki na kemo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?