Poka -> RE: nakup - na podlagi česa se odločate? (10.1.2010 20:33:31)
|
Odvisno, ali je to stvar, ki se vidi ali ne vidi (cigli). Kvaliteta je vseeno na prvem mestu. Pri stvareh, ki bodo opazne, je meni pomemben dizajn, ampak če bi to bila škart roba, bi naredila kompromis. Ponavadi pa že itak gledava kvaliteto. Je pa tako, da so moja mama, oče, očim, stric, moj partner, stari ata, teta - [sm=jezicek.gif] cela žlahta strojno - gradbene stroke in tudi delajo v takih podjetjih, tako da v prvi vrsti je kvaliteta, oni verjetno vedo (jaz nisem v tej panogi), kje se lahko dela kompromise in kje ne, hvala bogu potem svetujejo, na podlagi tega se začne lov za najugodnejšim ponudnikom in potem kljub objavljenim popustom pogajanja. Tako da ponavadi praviloma prideva pri - dobri kvaliteti do precej nižje cene kot je pa npr. povprečje. Če bo kdo kaj potreboval, lahko dam kako info - to niso npr. firme,kjer bi prišel skozi samo kot poznana stranka, vsak lahko. Seveda tisti, ki sami gradite. Je tudi tako - raje gradim kako leto več in dam res tisto, kar mi je všeč notri.
|
|
|
|