honey -> RE: spanje v svoji postelji-kako?! (4.1.2010 19:56:34)
|
No, naš je star 4,5 leta in še zmeraj večino noči prespi pri nama. Imam sicer popadke, da ga zvečer strpam v svojo posteljo, ampak seveda ponoči pride k nama. Res pa je, da nekje do 4. leta sploh nisem vztrajala, da bi spal v svoji postelji. Sem nekajkrat poskušala, pa sem obupala. Potem sem si pa enkrat vzela čas in mu razložila, da je že velik fant, da ima svojo sobo in svojo posteljo in da bi bil pa že čas, da bi spal v njej. In - začuda - sploh ni protestiral [sm=smiley1.gif] Sem mislila, da bodo večji problemi. Res pa je, da ima en kup "čuvajev" ob sebi - medvedka, ovčko in enega velikega medveda, ki ga čuvajo [sm=smiley36.gif]. No, ampak še vedno se zgodi, da spi par noči na teden pri nama, če pa že zaspi v svoji postelji, pa sigurno ponoči primašira k nama. Zato pa - če vaju moti, da spi pri vama, potem ga nekako navadita, v nasprotnem primeru pa - uživajte v skupni postelji, dokler hoče biti pri vama. Še prehitro gredo stran od nas. Ja, pa rešitev je tudi, da kupite večjo posteljo [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|