mateyka
|
kaj pa reces otroku, ko te vidi, da pijes vino in bi on tudi? :) heh, vidiš, mi ga sploh ne konzumiramo, niti ne kadimo, tako da nam ni treba razlagat zakaj mama jemlje drogo in on ne sme Npr. ko imaš otroke in rečejo: ''Zakaj pa mami ne je' tega???'' user posted image ne jemo nič takega kar dete ne bi smelo, razen kavica in pravi čaji - hm, to je pa sicer smešno; ve da je to za "mamico" in "pappa" in sploh ne skuša probat. mislim, da je tako da če nekaj furaš od začetka, se jim zdi dosti samoumevno. ok, ona je uber zbirčen otrok, ki trenutno živi na robu strada (hoče menjat kosilo za musli, ne mara pizze, pohanja, hrenovk, paštete.. in vsega ful male količine dietni otrok ), ampak nevermind jaz sem vedno iskrena, skušam pa bit razumljiva za specifično dobo. jaz ne jem svinjine, ker mam rahlo alergijo in četudi ona še ne sme svinjine (do 3 leta naj ne bi - tudi vrtci npr. majo tak jedilnik), ji je ne bom dajala niti kasneje. če bo jedla v vrtcu ok (čeprav nisem glih za), samo doma pa ne. če bo vprašala, bom povedala zakaj jaz ne. če bo pa hotla neki pujstastega, jo bomo pa ven peljal,mogoče tud skuhal - ne vem, bomo videli rečeš npr. da ti ne paše, ker ti naredi slabo v telesu (če je to razlog) in sem sigurna da bi razumeli. če ne ješ zaradi prepričanja, pač to tako na simpl poveš. da ne moreš jest mesa, ker ti je škoda živalc. a veš, tako - simpl, pa ne neki travmirat in dramatizirat in big deala delat iz tega. pa je vse kul aja,malanija; mislim, da bi bla kriza met post in delat v menzi ali kuhinji. vohat tisto fajno ornk hrano, ti pa vsa eterična - kriiiizaaaa
< Sporočilo je popravil mateyka -- 4.1.2010 22:12:54 >
|