Jessy -> Avguuuuust (25.6.2005 11:57:16)
|
Zdaj smo pa že tri nosečke, katerih otroci so obrnjeni pokonci. Meni sicer še ni rekel "ta zadnje" besede, da ni več možnosti, da se obrne, saj je prejšnji teden bil še dokaj visoko in obstaja možnost, da se sam skobaca okrog - čeprav sama v to močno dvomim. Ali ne boste nič poskušali z zunanjim obratom??? Meni je to G že napovedal, če čez 1 teden ne bo obrnjen na glavico. Tia, to so pa res lepo naredili v Leclerku. Sem bila tudi sama enkrat priča takemu dogodku, vendar takrat sem bila le opazovalka in še nisem bila noseča. Saj je prav tako! Drugače pa ne bi imelo smisla, da imajo postavljene table, če se jih ne upošteva. Meni je pa danes spet vroče kot :hudicek:. Včeraj, na pikniku, je bilo tako prijetno hladno, saj je bil piknik tik ob vodi. Sem bila kar presenečena, ko me je okrog 23h malce zmrazilo in sem si celo jopo z dolgimi rokavi oblekla čez. Kar nisem mogla verjet, da je to možno. No, danes pa spet vročina! :( Se mi zdi, da bomo kmalu začele pripravljati torbe za v porodnišnico, kajne??? Meni manjka še 5 tednov in 3 dni do PDP. Če bom mogla iti na obračanje, bom mogla pa še prej postlati posteljico in pripraviti torbo, ker lahko obračanje sproži tudi porod. Zdaj se grem pa malce stisnit k :love:! Lepo se imejte in se še kaj tipkamo!
|
|
|
|