Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 10:52:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kdo, ja jst !!!
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 10:52:32
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: oka Leto 2009 je bilo leto tekmovanj za naj mamo RR-ja In zmagovalka je... Moja stara mama. Volga, a ne?
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 10:53:01
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: oka Leto 2009 je bilo leto tekmovanj za naj mamo RR-ja In zmagovalka je... Moja stara mama. Volga, a ne? seveda.
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 10:54:48
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: oka Leto 2009 je bilo leto tekmovanj za naj mamo RR-ja In zmagovalka je... Moja stara mama. Volga, a ne? seveda. Bravo čestitam
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 10:57:51
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Leto 2009 je bilo leto tekmovanj za naj mamo RR-ja In zmagovalka je... ne bi vedela
< Sporočilo je popravil uškinamama -- 5.1.2010 10:58:43 >
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2010 11:00:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:02:14
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija zakva si zdej zbrisala, hugis? ej, stara... , kako si? kar tak...
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:05:30
|
|
|
|
oka
|
Kja je bilo brisano? Kaj, kaj, kaj?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2010 11:14:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:22:42
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija zakva si zdej zbrisala, hugis? ej, stara... , kako si? kar tak... če na grobo ocenim sem zelo dobro. Z malo up's and down's.... sem prišla malo reda narediti na rr..... čeprav se mi zdi, da škoda že nepopravljiva..... pa vi? po temu vidim , da si dobro . Razen običajnih čistil boš potrebovala še kakšno mišolovko Mi smo okej. Mislim, da je bil že čas za to .
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:28:12
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama po temu vidim , da si dobro . Razen običajnih čistil boš potrebovala še kakšno mišolovko
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:36:39
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily Pa v bistvu mi bl ni jasno kako lahko z potencialnim morilcem spiš....to me bl matra. Ne štekam te. Res ne. Koja patetika.... koje pretiravanje....
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:37:41
|
|
|
|
ZARA
|
Sem bila pa že malo zaskrbljena, da mi bo dolgčas ne forumu.
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 11:58:16
|
|
|
|
Anonimen
|
in tako vsak dan znova rešuje(m)jo miškin zakon
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2010 11:59:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:00:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija brez sexa več k en teden + uporabnice k zagrabijo na provociranje k šiptar za špeh = zagotovljen kreg Ne nekaj si pa vseeno pozabila.
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily Pa v bistvu mi bl ni jasno kako lahko z potencialnim morilcem spiš....to me bl matra. Ne štekam te. Res ne. v bistvu ne spi z njim. imata sušo. nisi vsega prebrala?
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:00:59
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Sem bila pa že malo zaskrbljena, da mi bo dolgčas ne forumu. moja enačba za razbijanje dolgčasa na rr- brez sexa več k en teden + uporabnice k zagrabijo na provociranje k šiptar za špeh = zagotovljen kreg lukra , ti en teden ...pa kje je tvoj miškon
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:01:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop v bistvu ne spi z njim. Seveda spi z njim.
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:01:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Razen običajnih čistil boš potrebovala še kakšno mišolovko
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 5.1.2010 12:07:37 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2010 12:01:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:02:07
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: water lily Pa v bistvu mi bl ni jasno kako lahko z potencialnim morilcem spiš....to me bl matra. Ne štekam te. Res ne. v bistvu ne spi z njim. imata sušo. nisi vsega prebrala? jeb.ala te stresna inkontinenca...meni je ušlo
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:02:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija o ne, ne... nisem. Vse ostalo je v zmernih dozah.... Že res, da so zmerne doze, ampak še vedno si pa pozabila bistveni člen, brez katerega do tvojega rezultata (beri: kRRega) ne more priti.
|
|
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:03:01
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute Razen običajnih čistil boš potrebovala še kakšno mišolovko miš, kaj je ta križ...si naredila križ čez lukro
|
|
RE: bemu! pomoc bom rabila.... 5.1.2010 12:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: water lily Pa v bistvu mi bl ni jasno kako lahko z potencialnim morilcem spiš....to me bl matra. Ne štekam te. Res ne. v bistvu ne spi z njim. imata sušo. nisi vsega prebrala? jeb.ala te stresna inkontinenca...meni je ušlo keglove vaje baje pomagajo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?