Kerensa* -> RE: bemu! pomoc bom rabila.... (5.1.2010 10:36:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: water lily Dedcu dovoliš da vozi pijan. Ah, water lily, nooo... iz Miškinih postov na RR je jasno razvidno, da njen mož vse, kar počne, počne brez Miškinega strinjanja in odobravanja in večinoma celo brez njene vednosti ali celo vsemu naštetemu navkljub. Ja in kaj hočeš povedat? Ona je pa z njim. Men to pove da "odobrava", oz. se ji ne zdi tk grozno da bi prekinla to sranje. Kaj hočem s tem povedati? Samo to, da za napake, ki mu jih očitaš, ni kriva ona (pa četudi je njegova žena in ima z njim otroke). Zakaj je (še vedno) z njim, je pojasnila na neki drugi temi - in s pojasnilom se ne strinjam, ampak kaj naj jaz? Njihovo življenje mojega ne ogroža in dokler bo tako, se najbrž ne bom vmešavala (vsaj ne po negativni plati). Odobrava samo zato, ker je z njim? Najprej bi bilo treba ugotoviti, zakaj je z njim. Jaz zase sicer ne dam roke v ogenj, ampak morda bi bila tudi jaz poročena s pijancem, če bi imela v uporabi njegov črn Diners ali zlati AmEx brez limita. Denar kot opravičilo? Sploh ne - je pa zagotovo dobra tolažba. In če jaz zapravljam s črnim Dinersom, on se pa pijan vozi naokrog in nekoga ubije - kdo je kriv, jaz ali on?
|
|
|
|