nananaja -> RE: nonstop dretje :-( (2.1.2010 23:49:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matejusska Naša punčka je stara 11 mesecev in je zelo energičen, živahen in zvedav otrok. Ves čas je v gibanju, raziskuje po stanovanju, odpira predale, omare, skratka ni da ni. Vsakič ko jo hočem previti in jo dvignem, sledi histeričen izpad in jok tako da potem na previjalni mizi samo iščem kaj naj ji dam v roke, da bo nehala. Včasih pali drugič pa ne in se še kar dere, obrača na trebuh in meče na tla stvari, ki jih ji dajem v roke. Previjanje je prava mora. Prav tako je z oblačenjem ko greva ven. Samo da jo dvignem in začnem oblačit4, že je dretje in isto potem ko prideva noter in se je treba slečt, dretje, upiranje, ritanje. Ona bi samo raziskovala po stanovanju in bognedaj da jo pri tem zmotim. Dejte me potolažit da ni samo naša taka ker res mi počasi pije zadnje atome energije. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Jaz lahko dodam samo to, da se je naša madam poleg naštetega ravno tako stara 11m ta teden odločila, da je že tako velika, da bo jedla sama, ko sem ji samo prijela roko, da ji pomagam naložiti na žlico (do ust ji pač uspe spravit), je bil tak histeričen jok, užaljenost... Po drugi strani mora vedno imeti v vidnem polju eno odraslo osebo, ki ji zaupa, sicer spet uprizori najhujšo užaljenost.
|
|
|
|