Anonimen -> RE: Porod brez partnerja (2.1.2010 22:17:37)
|
Zvezdici, če bi šla roditi sama, bi se verjetno že pred porodom odločila za določeno babico in z njo prej opravila razgovor, toliko, da se spoznata, ker je samo rojevanje kar močna čustvena zadeva in če bi slučajno rojevala sama pa da bi dobila še babico, ki ti osebno ne bi odgovarjala,... če pa imaš kakšno osebo, ki ji zaupaš, jo vzemi s seboj. saj ni toliko pomembno, da ti pomaga rojevati, ampak da je tam v primeru, da bi kaj potrebovala, če bi šlo slučajno kaj narobe,... da ti med popadki stisne roko,... ali pa čaka zunaj. da imaš občutek, da nisi sama. kot sem že napisala, ob rojevanju in ob rojstvu ter po rojstvu, se v tebi dogajajo zelo zelo močna čustva! ko sem šla rojevat v drugo, sem bila malček jezna na svojega partnerja (hormoni so mi že mešali štrene) in sem bila prepričana, da bom šla rodit kar sama,... no, vseeno sem ga potem poklicala in mi je pomagalo, da je bil tam,... da je poklical babico, ko me je tiščalo lulat, da mi je prijel cevke, ko sem se premaknila,... prijetno nosečnost in rojstvo otročka ti želim!
|
|
|
|