Katy78 -> RE: Popoldanska malica (2.1.2010 16:53:10)
|
Jaz sem mu za dop. in pop. dajala isto kot ti. Pa kaj, če je 2x sadje. Itak ga ima rad, zdravo je pa tudi in nikoli ni imel nobenih težav zaradi tega. Nik je npr. za dop. malico pojedel 2 sadeža, npr. nektarino in jabolko, popoldne pa npr. še celo banano v jogurtu. Zdaj sicer dopoldanske malice nima več, ker ima kosilo že malo čez 11h, mu pa dam popoldne po malici, torej pred večerjo, še kakšno sadje za glodat, ali pa kakšen piškot, prepečenec, ker sicer je od kosila do večerje predolga za našega požeruščka. Lahko pa poskusiš zdrobiti piškote ali pa prepečenec in vmešaš v jogurt, je okusno pa še malo ga zgosti. Ali pa malo kruha noter nadrobiš ali pa npr. ovsene kosmiče prej malo v vodo namočiš in jih potem vmešaš v jogurt. Pa naš Nik obožuje kefir, ga poje tudi samega brez vsega. Za večerjo ima pa tudi razne doma skuhane žitne kaše na mleku tako da mu jih za malico ne dajem. Jaz se zaradi sadja ne bi sekirala. Glede skute - jaz kupujem nepasirano od lj. mlekarn. Tista pasirana od. lj. mlekarn je pa v bistvu sirni namaz, vsaj tako piše ob strani embalaže, je pa popolnoma gladka.
|
|
|
|