Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 2. porod in popadki 27.6.2010 15:22:44
|
|
|
|
Lantea
|
Mene pa zanima, kako izgleda to, če imaš samo recimo 2 ali 3 urce popadke in že rodiš. A pridejo takoj na, ne vem, 10 minut, ali kako? Ker mož je eno uro oddaljen v službi, jaz pa pol ure do porodnišnice, pa si mal računam, kolk bova v takšnem primeru morala na gas pritisnit . Sicer sem prvič imela popadke 28 ur preden sem rodila, pravijo pa da upati ni greh .
|
|
|
|
RE: 2. porod in popadki 27.6.2010 15:35:45
|
|
|
|
CatJa
|
Pokličeš rešilca in je.
|
|
RE: 2. porod in popadki 30.6.2010 8:03:56
|
|
|
|
agataema
|
Jaz sem bila 7 cm odprta brez enega popadka, ko pa so prišli so bili takoj na par minut. Ne drži pri vseh ta formula, da so najprej npr. na 30 min in potem skoz manj. Jaz vem, da bom morala zdaj v drugo ob prvem popadku šibat v P, ali v režiji z možem ali pa rešilec, ker če bo v drugo še hitreje kot v prvo, bo kar kriza, glede na to da imam do najbližje P eno uro.
|
|
|
|
RE: 2. porod in popadki 30.6.2010 13:42:30
|
|
|
|
mišk
|
V drugo sem imela prvi popadek ob 01:15, ob 04:15 pa sem že rodila. Torej je od prvega popadka do poroda minilo natanko tri ure! Popadki so se mi začeli že takoj kar nekje na slabih 10 minut in se zelo hitro stopnjevali. V porodnišnico sem prišla nekaj pred tretjo zjutraj, odprta 4 cm, pol pa je šlo zelo na hitro, da ni blo časa za karkoli proti bolečinam, kaj šele EA, katero sem imela namen vzet! Sem preživela, čeprav me je blo poroda močno močno strah, kljub pozitivnim izkušnjam s prvim porodom. Tudi če bom kdaj v tretje noseča me poroda ne bo nič manj strah. Očitno imam ta strah pred porodom nekje globoko zakoreninjen v sebi že odkar pomnim... Pa čeprav sem imela oba poroda skoraj idealna in imam visok prag bolečine.
|
|
|
|
RE: 2. porod in popadki 30.6.2010 14:30:58
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lantea Mene pa zanima, kako izgleda to, če imaš samo recimo 2 ali 3 urce popadke in že rodiš. A pridejo takoj na, ne vem, 10 minut, ali kako? Joj, to je pa tako različno. Je pa res, da gre v drugo (vsaj večinoma) precej hitreje kot prvič. Meni je ob 4:30 odtekla voda. Od doma sva šla šele čez dobro uro (ker smo čakali varstvo za starejšega sinka). Kakšnih posenih popadkov se ne spomnim. V porodni sem bila ob 6:30 in rodila manj kot uro kasneje.
|
|
|
|
RE: 2. porod in popadki 1.7.2010 10:32:09
|
|
|
|
Naina
|
Če čutiš, da se hitro dogaja, pokličeš rešilca. Meni je ob 6ih zjutraj začela odtekti voda. Ob 8ih sem že držala mojo štručko v rokah. Gre lahko zelo, zelo hitro.
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2010 13:55:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?