|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
9.1.2010 11:25:02   
Anonimen
jst sem se glede sihta ze navadla....sem imuna. sem pa tud jst paniko delala vcasih....zdaj ta teden prihaja domov samo jest, spat pa se tusirat

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
9.1.2010 11:32:10   
Anonimen
Danuser posted image . Jst sm pa šele zdaj na kavici No1. Kosilo? Dragi kuha dušeno sladko zelje, zraven bo pire krompir in hrenovke. Jst pa imam v pečici sladico (nadevano listnato testo-skuta, jabolka...).user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
9.1.2010 11:33:18   
Anonimen
jaknik, kje si se potepala...sm se sprasevala, ker te ni blo nic kaj na spregled zadnje dniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
9.1.2010 11:33:48   
Anonimen
jst dotolcem se tole tretjo kavo, pa akcijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1579
9.1.2010 11:35:37   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Danuser posted image . Jst sm pa šele zdaj na kavici No1. Kosilo? Dragi kuha dušeno sladko zelje, zraven bo pire krompir in hrenovke. Jst pa imam v pečici sladico (nadevano listnato testo-skuta, jabolka...).user posted image

jz tut na prvi kavi. Tvoje kosilo se mi dopade, so se mi kar sline pocedile - obožujem dušeno sladko zelje (le da jz dam zraven tenstan krompir, goveje meso iz juhe in hren) mmmmmm......

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
9.1.2010 11:36:40   
Anonimen
dan, TT!user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
9.1.2010 11:39:01   
Anonimen
evo! kavo sem unicila. zdaj pa  delaaaaat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
9.1.2010 11:40:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jaknik, kje si se potepala...sm se sprasevala, ker te ni blo nic kaj na spregled zadnje dniuser posted image

Al vas skos berem, ampak tolk klepetate, da vas kr nekak ne dohajamuser posted image . Pa še vsi trije šmrkci so bolni, od tega imam dva na AB in je bla zdej dva dni čista štala pri bajti, dokler niso AB prijeli. Zdej se pa počasi vračamo v umirjene tirnice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
9.1.2010 11:48:00   
Anonimen
TT- zanimivo, vidiš mi pa še nikol nismo mel to kombinacijo s tenstanim krompirjem. Sm mojmu povedala in je za, da drugič to kombinacijo probamo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
9.1.2010 12:33:20   
Kerensa*
Je*emu sunce... stojim na Bavarskem dvoru, čakam avtobus na postaji, nakar mimo mene z najmanj 70 km/h prileti taxi, bivši sodelavec, in me z usrano plundro zalije od glave do pet, pa še 3 ljudi poleg mene. user posted image Ufff, kako sem znorela. Poklicala sem ga in zahtevala opravičilo in zastonj vožnjo do BTC-ja (glede na to, da zaradi njega taka nisem mogla it' na avtobus, pa še novo torbico mi je umazal, prašič), gospodu je pa padlo na pamet, da se je on začel dreti name, češ kaj pa stojim tam. Ja, pi*da, kje se pa avtobus čaka, če ne na postaji? Spomnila sem ga, da Bavarski dvor ni avtocesta, pa je rekel, da ga boli ku*ac. No, potem sem pa pošizila in sem rekla, da ga bo najbrž zabolelo še kaj drugega, ko bom šefa poklicala. In sem tudi ga. Potem je pa še ta hudič skoraj crknil od smeha, ampak je vsaj rekel, da se bo pogovoril z njim.

Je*emti ljubljanske ceste, ljubljansko vreme, ljubljanske taksiste... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
9.1.2010 12:36:10   
madela
Ojeje,Kerensa....slaba volja na vidiku! Se mi je pa to že zgodilo ja...sam žal nisem poznala voznika,ker bi tud tulila...grrrr!
Zakaj je pa skor crknu od smeha,ko si poklicala šefa?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
9.1.2010 12:38:25   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Šef je skoraj crknil od smeha... menda zato, ker si je predstavljal mene, polno plundre! user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
9.1.2010 12:40:16   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Šef je skoraj crknil od smeha... menda zato, ker si je predstavljal mene, polno plundre! user posted image

A boš zamerla,če se še jaz smejim user posted image Saj se mi smiliš tudi,no. Tebi bo pa jutri smešno user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
9.1.2010 12:43:31   
Kerensa*
Ah, ti se kar smej... saj sem se že preoblekla. Ampak šofer se bo pa enega jutra tudi smejal, ko bo pred blokom našel prerezane gume. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
9.1.2010 13:00:01   
Kerensa*
Grem jaz pred TV ležat... Madela, pokliči ene 15 minut prej, preden boste pri Koloseju, da se priguncam čez cesto... če me ne bo spet kdo s plundro zalil. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
9.1.2010 13:05:03   
madela
Deal user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
9.1.2010 13:27:11   
Anonimen
...še kiklco prodala bom, za sladko vince dala bom....

ne grem, ne grem, ne grem domov-
sem žejna preeeeeemočnooooo!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
9.1.2010 13:38:23   
Colt
Živjo....miška, si brez kiklce sedaj al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
9.1.2010 13:39:17   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

...še kiklco prodala bom, za sladko vince dala bom....

ne grem, ne grem, ne grem domov-
sem žejna preeeeeemočnooooo!!!!

user posted image user posted image user posted image

user posted image A si dobre volje,al ga piješ? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
9.1.2010 13:44:44   
Anonimen
madela, pijem ga ne.....dobre volje?user posted image ....no ja....recimouser posted image

coltetek, heeeeey!user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1595
9.1.2010 13:47:47   
Anonimen
aja, vse moje  šmensi kiklce pa lahko kar prodam.....user posted image user posted image user posted image

ze 1 leto pridno cakajo v skatlah lastnico, da se spravi telovadituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1596
9.1.2010 13:48:56   
madela
Kaj vzameš v zameno....a vino user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
9.1.2010 13:49:59   
Anonimen
pivo!
kdaj prides? 1 si bom pustla za motivacijouser posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1598
9.1.2010 13:52:19   
madela
Kar pridem,da te ne zagrabi še kaka huda motivacija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
9.1.2010 13:52:41   
Anonimen
a se da s pivom najest?
mam meso za zupo skuhat, pa ene 20 dek instant polente, 1 jajc, pa 3 koskce kruha. pa se mi ne grev stacuno...

ala, pa pol kozarca marmeladeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?