|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
8.1.2010 20:01:06   
Anonimen
lol, noranate.....grem gledat nostradamusa. pridem nazaj, ce me ne bo zmanjkalouser posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
8.1.2010 20:02:35   
Kerensa*
Eh, saj ne morem ven... želodec mi k tlem tišči, tako sem se najedla... pa ta sneg kar ne neha padat. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
8.1.2010 20:03:20   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ej, Onasis,a greš z mano in Shorty na pivo/kavo/nekaj?

Bi šla z veseljem... sam nimam otrok komu pustit, dec se je pa v snežnem metežu izgubu. thnx... bom si doma pir odprla pa bom v mislih z vama. Sam ne preveč opravlajt.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
8.1.2010 20:04:55   
noranate
Sm misla, da bo kaj romantike na Tv, pa moj gleda nekega Transporterja , kakšna romantika, da dol padeš. Ko bi se vsaj še on prevrnil, bi nanj telebnilauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
8.1.2010 20:12:53   
muco
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Muco ti kar kidaj sneg. Ne boš mela pol nobenega občutka nežnosti v rokah. Boš vlekla in stiskala, tist bo pa raslo. Kar veselo na delo, saj veš, bolj mesiš, bolj raste.user posted image
user posted image user posted image  Res sem kidal sneg,čist možno,da bom dons kej stiskal,vlekel..... ampak tisto zagotovo ne bo rastlo.Nisem topli.user posted image

< Sporočilo je popravil muco -- 8.1.2010 20:14:16 >

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
8.1.2010 20:16:26   
Onasiss

Sm misla, da bo kaj romantike na Tv, pa moj gleda nekega Transporterja , kakšna romantika, da dol padeš. Ko bi se vsaj še on prevrnil, bi nanj telebnilauser posted image

uuu kje je...???

So what....

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
8.1.2010 20:17:13   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: muco

Muco ti kar kidaj sneg. Ne boš mela pol nobenega občutka nežnosti v rokah. Boš vlekla in stiskala, tist bo pa raslo. Kar veselo na delo, saj veš, bolj mesiš, bolj raste.user posted image
user posted image user posted image  Res sem kidal sneg,čist možno,da bom dons kej stiskal,vlekel..... ampak tisto zagotovo ne bo rastlo.Nisem topli.user posted image

Rastlo bo tebi.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
8.1.2010 20:19:01   
muco
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Rastlo bo tebi.....user posted image user posted image user posted image
Ugotovil sem ,da si ti kar poredna deklica! Se motim?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
8.1.2010 20:19:39   
noranate
Pred tv je moj dragiuser posted image , bom nanj kar to kišto zbila.
Muco sorry, je bil tiskarski škrat, kar neki roke stiskam, pa sem namest muca napisala mucouser posted image . Madona, pa v tem filmu ni nobene bejbe, da bi blo mal romantike, bi mojga kaj prijel. Pa ravno zdej sva samauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
8.1.2010 20:21:21   
noranate
Muco , pr men ne raste ampak se širiuser posted image user posted image user posted image .
joooj, sem res poredna mamica.user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
8.1.2010 20:23:12   
muco

Pred tv je moj dragiuser posted image , bom nanj kar to kišto zbila.
Muco sorry, je bil tiskarski škrat, kar neki roke stiskam, pa sem namest muca napisala mucouser posted image . Madona, pa v tem filmu ni nobene bejbe, da bi blo mal romantike, bi mojga kaj prijel. Pa ravno zdej sva samauser posted image

Pri nas se morjo streljat,da je naša za stvar, če je romantika tko buli v ekran,da jaz potem odpadem.user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
8.1.2010 20:24:31   
muco

Muco , pr men ne raste ampak se širiuser posted image user posted image user posted image .
joooj, sem res poredna mamica.user posted image

Se tud vlaži?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
8.1.2010 20:25:13   
noranate
Saj ravno takrat, ko je romantika, rabiš kaj konkretnega pri rokiuser posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
8.1.2010 20:26:17   
muco

Saj ravno takrat, ko je romantika, rabiš kaj konkretnega pri rokiuser posted image
Se strinjamuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
8.1.2010 20:27:19   
noranate
Veš kaj, zdej bomo pa nehal, ker če moj obrne pogled proti monitorju, te bo skozenj ven zvlekuuser posted image . Se hecam, sam pomir se , prim svojo bejbko pa veselo v akcijo. Kakšno smetano s sabo pa mal vinčka, pa bo akcijauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
8.1.2010 20:33:19   
muco

Veš kaj, zdej bomo pa nehal, ker če moj obrne pogled proti monitorju, te bo skozenj ven zvlekuuser posted image . Se hecam, sam pomir se , prim svojo bejbko pa veselo v akcijo. Kakšno smetano s sabo pa mal vinčka, pa bo akcijauser posted image
Sej veš,da se hecam!user posted image Drgač pa vinček ne, smetana dauser posted image . Pa otroc morjo zaspat!Včasih me je groza ,če bi naju zalotila katera od hčera.Nekoč smo se pred tastarmi skrival zdej se mormo pa pred otroci!user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
8.1.2010 20:36:11   
noranate
Hja, zato sva midva vse tri na zgorni štuk preselila, majo prostora, k blata, midva pa tuduser posted image .
Veš so pršli eni znanci k nam na obisk, pa je tema nanesla na neko poroko in zaljubljenost, pa prav njihova tamala, da ma ati tud mami rad k jo skoz cmoka pa po njej skače. user posted image Sem se skor polulala.user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
8.1.2010 20:40:29   
muco

Hja, zato sva midva vse tri na zgorni štuk preselila, majo prostora, k blata, midva pa tuduser posted image .
Veš so pršli eni znanci k nam na obisk, pa je tema nanesla na neko poroko in zaljubljenost, pa prav njihova tamala, da ma ati tud mami rad k jo skoz cmoka pa po njej skače. user posted image Sem se skor polulala.user posted image

Ja kaj to pred njo delata al kaj?user posted image So pa tud naše v zgornjem štuku ,ampak tavelka včasih ne more spat ,pa dol prbluzi!user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
8.1.2010 20:48:07   
Anonimen
evo me!user posted image

sem točno vedla, da je navaden šalabjzer!user posted image

(odgovor članu muco)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
8.1.2010 20:56:28   
Arwenko
Čer punce...evo mene. Današnji dan pa je bil res kriza...najprej v Lj na sestanek, v tem vremenu, je šel cel dopoldan. Ponoči sem user posted image dobila, popoldne mi je poginla papiga, za povrh pa je v pralnici spustil kotliček od wc-ja in je blo vse pod vodo. user posted image

Grem zdaj malo relaksirat pred tv, da bo vsaj večer prijeten.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
8.1.2010 20:58:55   
Anonimen
ajoj arwenko.....sozalje za ptička!user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1471
8.1.2010 20:59:25   
noranate
Me neki ta računalniška škatla zaje....user posted image . Nek strežnik neki noče, ne vem kaj in naj gre vuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mejte se fajn in učivajte v večeru.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
8.1.2010 20:59:41   
Onasiss

Kaj pa vem... user posted image user posted image .. tud včasih... sam tale tvoj nick me čist.user posted image ...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
8.1.2010 21:01:42   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Čer punce...evo mene. Današnji dan pa je bil res kriza...najprej v Lj na sestanek, v tem vremenu, je šel cel dopoldan. Ponoči sem user posted image dobila, popoldne mi je poginla papiga, za povrh pa je v pralnici spustil kotliček od wc-ja in je blo vse pod vodo. user posted image

Grem zdaj malo relaksirat pred tv, da bo vsaj večer prijeten.

u groza....   tole pa ni bil prijeten dan...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
8.1.2010 21:03:04   
muco
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Kaj pa vem... user posted image user posted image .. tud včasih... sam tale tvoj nick me čist.user posted image ...user posted image user posted image
Kaj te,kar povej!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?